- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Auratech #356 üzenetére
Nehéz helyzetbe hozol.
Ha mutatsz nekem egy olyan kiadványt aminek a dobozán felsorolják milyen eszközökkel készült a felvétel, tovább keresgélek én is.
Ha mutatsz nekem azokból az évekből egy spectrum analízis egy LP-ről, akkor szintén tovább keresgélek.
Így nem tudok mást tenni, csak mutatok 2db spektrumanalízist.
Ugyanarról az 1973-ban felvett mesterszalagról készült. Az első 24/48 a másik egy japán kiadású CD. Jól látható a különbség, vagyis az, hogy mi került a szalagra eredetileg. (Pedig a 48 is korlátozott épp hogy jobb a CD-nél, 96-nál lehet nagyobb lenne a különbség.)
Illetve nem teljesen értettél meg.
A szélessávú rögzítésnek nem az a célja, hogy a stúdióban repkedő denevérek csicsergése is rajta legyen a felvételen. Minden esély meg van rá, hogy abban a tartományban csak csendet vesz fel.
Az igazi célja az, hogy minél kevesebb olyan sávkorlátozó eszköz legyen a rendszerben, amik lerontják a fázisátvitel és a futásidőket.(#351) Ba cy lus. Az előbb te is írtad, hogy azért a hangdobozoknál nem nagyon figyeltek...
Akkor válaszoltam is egyet. A másik az az lenne, amit az előbb írtam: minél kevesebb sávkorlátozó legyen, mert a hibáik összeadódnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest