- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
válasz
#56474624 #257 üzenetére
Akkor ezek szerint te a fényképeidet, nem magad írod lemezre, hanem nyomatva archiválod?
"Gyere mami mond el a titkot!"
Lehet egy bakelitet("78-as fordulatú gramofonlemezek", vagy "vinylből – a polivinil-klorid és polivinil-acetát kopolimerjéből") szövettokban is tartani, meg papír tokban is. Lehet speciális törlőkendővel pormentesíteni, meg drótkefével is.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!"(#253) ELP: Igyekszik az ember a legtöbbet kihozni magából.
Amúgy melyik hasonlatom feküdte meg a gyomrod?(#254) Auratech: A zenéket már bakeliten("78-as fordulatú gramofonlemezek", vagy "vinylből – a polivinil-klorid és polivinil-acetát kopolimerjéből") gyűjtöm, persze előtte belehallgatok torrentes verzióba is.
És most már a fényképeim is 3 helyen vannak tárolva, vinyó, dvd, és memóriakártya.
Egyszerre úgyse szállhat el minden.
De ha nem fizettem volna meg a tanulópénzt ...
(#264) tdd587: Ha jól értem, te meg a köznépi 30 éve legalább használatban lévő ragasztott elnevezések használatába szeretnél belekötni? Ennyi erővel a rövidítéseket se használd.
Javítottam a helytelen hozzászólásomat, azt hiszem kicsit hosszabb lett így. Ezért kapok még 1 smart pontot, mert 10%al többet költöttem?
De igyekszem ezentúl LP-nek hívni a mesteri lemezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- Nők, nőügyek (18+)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest