Új hozzászólás Aktív témák

• GerykO

aktív tag

válasz #56474624 #257 üzenetére

Akkor ezek szerint te a fényképeidet, nem magad írod lemezre, hanem nyomatva archiválod? :Y "Gyere mami mond el a titkot!" :C
    Lehet egy bakelitet("78-as fordulatú gramofonlemezek", vagy "vinylből – a polivinil-klorid és polivinil-acetát kopolimerjéből") szövettokban is tartani, meg papír tokban is. Lehet speciális törlőkendővel pormentesíteni, meg drótkefével is. ;]
    "Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!" :DD

(#253) ELP: Igyekszik az ember a legtöbbet kihozni magából. ;) :B
    Amúgy melyik hasonlatom feküdte meg a gyomrod?

(#254) Auratech: A zenéket már bakeliten("78-as fordulatú gramofonlemezek", vagy "vinylből – a polivinil-klorid és polivinil-acetát kopolimerjéből") gyűjtöm, persze előtte belehallgatok torrentes verzióba is. :B És most már a fényképeim is 3 helyen vannak tárolva, vinyó, dvd, és memóriakártya. :K Egyszerre úgyse szállhat el minden. :N De ha nem fizettem volna meg a tanulópénzt ... :O

(#264) tdd587: Ha jól értem, te meg a köznépi 30 éve legalább használatban lévő ragasztott elnevezések használatába szeretnél belekötni? Ennyi erővel a rövidítéseket se használd. :P Javítottam a helytelen hozzászólásomat, azt hiszem kicsit hosszabb lett így. Ezért kapok még 1 smart pontot, mert 10%al többet költöttem? ;] ;]
    De igyekszem ezentúl LP-nek hívni a mesteri lemezt. :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés