Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
válasz
RCPortal
üzenetére
Köszönöm a gyors választ, van még kérdésem persze végre feltehetem őket!

...én is így gondoltam, hogy ezekhez az akkukhoz ami most nekem van, nem kell drága töltő. Egy nagyobb akkupakkhoz, mondjuk 4000-eshez meg már ugye érdemes ahogy írtad is, egy jó töltő, de a gyors töltéstől nem fog melegedni nagyon az akku? mert olvastam, hogy kézmelegnél ne legyen melegebb töltés közben...
"egy BL rendszerben kell a LiPo akksi"
Miért kell LiPo akku egy BL motoros járgányhoz? Hiszen nem is azt adnak hozzá (a Himoto esetében pl.), hanem egy 3000-es (valószínűleg NiMh-t)
Elvileg kevesebbet is eszik mint a kefés. (ha jól olvastam) Vagy itt már az a fontos, hogy nagyobb (pillanatnyi?) áramot tudjon leadni az akku? Bocsi, az elektronika sosem volt az erősségem
"egy ilyen toltovel feltoltott akkubol nem kicsit erezheton nagyonn teljesitmeny jon ki...."
Hogy lehet ez? Nem ugyan annyi a kimenő fesz a kisebb és nagyobb akksinál? (7,2V) Vagy itt valami más miatt van teljesítménytöbblet?Másik kérdés, hogy a LiPo akkut beletehetem-e a mostani Minimbe, amiben hagyományos alap kefés motor van, és egy Carson Speed 20T szabályzó? Vagy az akku típusa teljesen mindegy ilyen szempontból?
És most az utolsó kérdésem, hogy az itt látható szabályzók közül mit takar a BEC, és hogy pl egy ilyen szabályzó autóba is jó-e. Mert némelyiknél fel van tüntetve, hogy Air meg Hajó, gondolom abba javasolt (hogy miért azt megint nem tudom..) De az, hogy autó, az nincs általában kiírva..
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest