- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Pant* rant
- Klaus Duran: 2025 dude
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
udash
csendes tag
260EUR-ert vettem egy Razer Pro Type Ultra billentyuzet + Pro Click mini eger kombot. Az egerrel tobbnyire nincs gondom, bar a BT kompatibilitasa mintha ugrott volna ( jelenleg nem tervezem igy hasznalni, ezert mondjuk, hogy le****om ), viszont a billentyuzet borzalmas. Eloszor az X billentyu kezdett "duplazni", de most mar ott tartok, hogy eleg sok egyeb is megteszi ugyanezt.
Ha van ebben tapasztalatotok, jo lenne tudni, hogy mit lehet tenni. Switch csere akar Keychron-ra? Vagy nekiesni suritett levegovel? Ijeszto, hogy 1992-ben az elso PC-s billentyuzetem gyakorlatilag nem akart tonkremenni,, pedig akkoriban meg nagyon kulon markajuak nem is leteztek, legalabbis itthon. -
-
borob
tag
Kicsivel több, mint egy éve hajtok egy ilyet és imádom, mondjuk az, hogy a Razer továbbra sem tud offline profilokat párosítani különböző eszközökhöz az továbbra is zavaró.
Céges gépre nem fogok Synapse-t telepíteni, de amúgy is le van tiltva és alap windows driverrel megy csak.
Viszont, ami miatt kommentelni akartam, hogy igenis cserélhetőek a switchek, ráadásul hot swap, simán ki lehet őket szedni. Ki is cseréltem Keychron low profile Mintre, mert a linear nekem túl érzékeny volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Androidos tablet topic
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- 90-es években voltam gyerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ÚJ! Sony ZV-1F
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest