- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
udash
csendes tag
260EUR-ert vettem egy Razer Pro Type Ultra billentyuzet + Pro Click mini eger kombot. Az egerrel tobbnyire nincs gondom, bar a BT kompatibilitasa mintha ugrott volna ( jelenleg nem tervezem igy hasznalni, ezert mondjuk, hogy le****om ), viszont a billentyuzet borzalmas. Eloszor az X billentyu kezdett "duplazni", de most mar ott tartok, hogy eleg sok egyeb is megteszi ugyanezt.
Ha van ebben tapasztalatotok, jo lenne tudni, hogy mit lehet tenni. Switch csere akar Keychron-ra? Vagy nekiesni suritett levegovel? Ijeszto, hogy 1992-ben az elso PC-s billentyuzetem gyakorlatilag nem akart tonkremenni,, pedig akkoriban meg nagyon kulon markajuak nem is leteztek, legalabbis itthon. -
-
borob
tag
Kicsivel több, mint egy éve hajtok egy ilyet és imádom, mondjuk az, hogy a Razer továbbra sem tud offline profilokat párosítani különböző eszközökhöz az továbbra is zavaró.
Céges gépre nem fogok Synapse-t telepíteni, de amúgy is le van tiltva és alap windows driverrel megy csak.
Viszont, ami miatt kommentelni akartam, hogy igenis cserélhetőek a switchek, ráadásul hot swap, simán ki lehet őket szedni. Ki is cseréltem Keychron low profile Mintre, mert a linear nekem túl érzékeny volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest