Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Etzel
aktív tag
válasz
Tibiajax
üzenetére
A driverről sokat én sem tudok írni, kb 3 napja vok DA tulaj
, én feltettem az 1.05b drivert, és hagytam a gyári 1.10es firmware-t rajta.. nekem Vista van feltelepítve, így nem sokat variálhattam a driverek közül, mikro betettem a gyári driver cd-t, azt írta ki, ha nem XP-t vagy 2000-et használok lépjek ki a telepítőből, és szedjem le a honlapon megtalálható Vistás drivereket.. mivel sok jót nem olvastam eddig, sem az 1.07 driverről, sem az 1.21es firm-ről így nem tettem fel őket.
Valamint sok helyen arról is olvastam, ill privátban is jelezték, hogy nekik szokatlan a fogás, volt aki el is adta emiatt, legfőképp a gyűrűs újjuk miatt, mert hogy azt is a jobbgombon tartották a nyagújjukkal egyetemben
biztos...
A beállítások pedig:
Sensitivity 8,5
Scroll speed 3 egység
Double click 2 egység
1000hz
1800dpi
A windowsban nem állítottam semmit, viszont én nem hasznáálok padot, hanem bútorlapom van, az viszont felsérti
A fogása valóban nem driverfüggő.. csak saját megítélés
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, én feltettem az 1.05b drivert, és hagytam a gyári 1.10es firmware-t rajta.. nekem Vista van feltelepítve, így nem sokat variálhattam a driverek közül, mikro betettem a gyári driver cd-t, azt írta ki, ha nem XP-t vagy 2000-et használok lépjek ki a telepítőből, és szedjem le a honlapon megtalálható Vistás drivereket.. mivel sok jót nem olvastam eddig, sem az 1.07 driverről, sem az 1.21es firm-ről így nem tettem fel őket.
biztos...