Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stargazer

senior tag

bakker.

most őszinte leszek.

nem vagyok még benne 100%-ig biztos, és szeretném ha erre soha nem is kerülne sor, de az a gyanúm, hogy a DA felső eleme valójában csak egy áttetsző műanyag amit szimplán FESTÉK (!!!) borít. ne legyen igazam, de mivel én szoktam hozni-vinni, elől a jobb gomb élénél mintha icipicit lejött volna ez a festék, és alatta látszana hogy tényleg átlátszó műanyagbol van. ez őszintén megmondom elég kínai érzést kelt bennem, és nem a szó pozitív értelmében...

ez megmagyarázná a talányt, hogy hogyan oldhatták meg a pulzáló logót. azonnal nagyon érdekesnek találtam és elkezdtem törni rajta a fejem, de nem volt semmi ötletem. erre tessék. jó nem mintha ez bármit elvenne az egér effektív értékéből vagy potenciáljátol, ettől még a LEGJOBB egér maradna a szememben, csak egy icipicit kiábrándító ez a fajta megoldás. télleg kicsit olyan vásári. azért remélem tévedek. szimpatikusabb lett volna ha nincs pulzáló logó, és inkább téllyeg valami gumis műa az egész felső rész, vagy valahogy máshogy oldották volna meg a logót. még így is egy picit megsérült hogy puha tokban hordom, akkor milyen lehet annak aki nem is vett hozzá...

hmmmm....

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés