Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -FreaK-

veterán

válasz Lazarus911 #208 üzenetére

Már semmilyen usb huzogatás nem kell.
    Az egérnél jelenleg meglévő problémák:
    -Néhány embernél a görgő hangos, nyikorgó hangot ad, ez amúgy viszonylag ritka, kis ügyeskedéssel meg lehet oldani.
    -A túl vékony teflon talpak miatt az egér közepe egy picit leérhet az egérpadra ami zavaró lehet sokaknak.Megjegyzem én nem tapasztaltam ezt, de lehet h csak annyira minimális h fel sem tűnik.
    -Néhány felhasználó jelezte h nem működi kaz egerük világítása.De mivel tényleg csak pár esetről van szó ezért ott valszeg valami szállítás közbeni sérülés történt, úgyhogy emiatt nem kell aggódni.
    -Ami még problémát jelenthet aza LOD(lift-off-disctance) ami az egér szenzorának érzékelési magasságát jelenti, nyilván ha ez magas akkor mikor felemeled és áthelyezed az egeret még mindíg mozog a kurzor.Ez erősen füg a felülettől amin használod.Ezt azonban jelentősen javították az 1.10es firmware-ben, csak néhány esetben lehet zavaró.
    Itt egy kis ''táblázat'' néhány értékről különböző egérpadokon:

Wooden table top (yellowish wood): 1.2 mm
    fUnc Surface 1030, blue, smooth side: 1.2 mm
    Icemat 2nd Edition, black: 1.2 mm
    MTW: 1.2 mm
    fUnc Surface 1030, blue, rough side: 1.4 mm
    Allsop raindrop, black/grey: 2.4 mm
    Generic red mousepad: 2.4 mm
    Generic green mousepad: 3.6 mm
    QcK+, black: 3.6 mm
    Steelpad 5l, tested on most of the colours: 3.6 mm
    Razer Mantis Control: 4mm
    Razer Mantis Speed: 6 mm

-A görgő(középső gomb) lenyomása bizonyos játékokban azt eredményezheti hogy a kurzor ugrik eggyet.Ez a jelenlegi driver hibája, hamarosanjavítva lesz.Én amúgy cs1.6 alatt nem tapasztaltam, direkt kipróbáltma mivel nem szoktam a középső gombot használni.
    -Gyenge processzoral rendelkező gépeken előferdülhet hogy a gombok megnyomását csak egy kiskésleltetéssel követi reakció.Ezt azonban meg lehet oldani a driver folyamatainak magasabb prioritásra való állításával.

Ezek közül azonban én speciel egyikkel sem találkoztam és a többi tulaj sem jelezett semmi hasonlót ha visszaolvasol a topicban, így nyugottan megveheted az egeret, hidd el ez lesz a legjobb egered ami valaha volt:)) Ezek többnyire egyedi esetek, nem valószínű h túl sokan találkoznának velük.Egyedül a magas érzékelési távolság okozhat gondot, de az is csak akkor ha kis sensivel jáccol és olyan egérpadot használsz amin magas.Mondjuk sztem aza 6mm még éppenhogy belefér.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés