- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szomj4s
tag
válasz
Froclee
üzenetére
Nos, valahol elbénáztam a közös adatbázisból táplálkozás megvalósítását...
Addig megvan, hogy fent van a db, elérhető az openelec-nek, export megvolt, advancedsettings.xml-t elkészítettem, de utána eltűnt mindenem, és nem is történik semmi, az eddigi filmeket sem találja meg. Ötlet esetleg?
-
Szomj4s
tag
válasz
yossarian14
üzenetére
Köszönöm, megnézem mindenképpen! (Ismerősök mondták, hogy nem lehetséges a megoldás, ezért kerestem alternatív lejátszót - ami amúgy tetszik is eléggé)
Amúgy a másik problémámra megoldást tudtok esetleg? (Otthontól távol nézni? - jelenleg megy vpn, de azon nem a legoptimálisabb a stream)@harylmu: Szintén köszönöm szépen a segítséget!
-
Szomj4s
tag
Sziasztok!
Elég sokat olvastam az elmúlt hetekben-hónapokban rpi 2, kodi, plex témában, de sajnos nem sikerül a jó megoldást megtalálnom.
Jelenleg az alábbi konfig megy otthon: zyxel nsa 325v2 NAS, rpi 2 - KODI - tvre kötve, mobilon YATSE.
Hálóban tablet, laptop, mindegyiken egy-egy KODI.
Ezek, mivel nem egy szerveren található adatbázisból dolgoznak, így a megnézett médiatartalmak nincsenek szinkronban egymással, és ezt szeretném kiküszöbölni, valamint telefonon, tableten, otthontól távol is jó lenne élvezni a sorozatokat, ha éppen úton vagyok.A kérdésem tehát, hogy ha a pi-re telepíteném a plex szervert, és menne rajta egy lejátszó is, akkor a nappaliban simán menne-e a lejátszás, illetve telefonon, tableten, otthontól távol tudnám-e nézni a sorozataimat? (NAS azt mondja, hogy kevés erőforrása van)
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Amazon
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- További aktív témák...
- IMPRIUM i5 HD RTX Gaming PC - i5 14400F, RTX 4060 8GB, 32 GB DDR5, 1 TB NVME, 2 év GARANCIA
- Gamer PC i5-8400 RTX3060 12GB 16GB RAM Windows 11 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- EATON 5P650iR - UPS - Szünetmentes tápegység
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann