- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Márton #47285 üzenetére
és mi a szolgáltató elvárása? Külön frekvencián csak az, ahogy az analóg volt vagy egy muxba más csatornákkal együtt?
Nem mindegy, hogy ők csak ki akarják tolni a frekvenciát vagy ők fogják összemuxolni is másokkal együtt.Van olyan eszköz, ami 1-2 hdmi jelből képest dvb-c csatornát csinálni [link]
vagy veletek szeretnék kifizettetni a komplett fejállomás cseréjét digitálisra? [link] + modulok.
A raspberry pi-nek viszont túl sok szerepe nem lesz szerintem sem. Max akkor lenne, ha megadott paraméterekkel rendelkező "iptv" streamet kéne átadni, amit feltesznek muxra. De ahhoz meg valsz szintén nem ideális a pi.
Offba teszem, mert nem kifejezette pi téma. Nem is feltétlen várok választ, inkább csak arra utaltam, hogy a céggel kéne egyeztetni, hogy mit akarnak.
-
válasz
Márton #47285 üzenetére
Sajnos ez nem így működik. Nem elég egy mezei h.264 stream. n+1 spéci adatot kell beleplántálni, amit a mezei szoftveres enkóderek nem feltétlenül tudnak a szabványoknak megfelelő módon. pl. [link] Csak bizonyos eszközök által generált jelet fogadják be. Ezekkel volt "tesztelve" a rendszerük. Plusz központilag ők adminisztrálják távolról, te talán nem is kapsz hozzáférést.
Nem tudom melyik szolgáltató, de tudnék mesélni horror történeteket. Sajna akkora "királyok" hogy visszaélnek a helyzetükkel. Még az is megfordult a fejemben, hogy jutalékot kapnak az eszközök gyártójától.
Esetleg olvass utánna a jogi háttérnek pl. nem tudom ez mennyire aktuális [link]
(Egyszóval a helyi műsorszolgáltatókat köteles felvenni a műsorelosztást végző szolgáltatást. Az más kérdés, hogy kinek kell fizetni a révészt)
Summa summárum, mi kifizettük az általuk ajánlott eszköz árát.wassermann
Ez ennél jóval bonyolultabb, elég sok műszaki paraméternek kell megfelelni. Az ilyen ilyen házibarkács megoldások szóba sem jöhetnek.Pulsar
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Asus Prime B560M-K + i5 11500 + be quiet! + 32 Gb Patriot Viper 3.200 Mhz Beszámitok!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- 5700x / B550i ITX Aorus / 32GB HyperX / Lianli vízhűtés /1000 SFX-L corsair táp/ 1TB nvme
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged