- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
bollokcs80 #40482 üzenetére
Így van, pont emiatt írtam az előző hozzászólásom én is. Ha csak torrentre akarod használni, ott nem jön ki az előnye, én ezt tapasztaltam. Esetleg ha rendszert futtatsz róla, desktopnak használod ott lehet előnye. Mondom ezt úgy, hogy én SSD-t raktam rendszer alá, mert így ha újra kell húzni a rendszert, akkor a HDD tartalma megmarad, emiatt lehet előnye 2 független tárhelynek.
Amúgy egy HDD USB3.0-án is tud 100MB/s-ot, a LAN 1Gbit-es nettel is közel hasonlót tud, tehát efőlé menni technikailag nincs értelme tárhely sebességben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest