Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• drbubo0017

kezdő

válasz Primary92 #28169 üzenetére

Szia,

Hogy melyik RPI mire jó illetve elég-e a webrádióhoz én nem tudom.
    Nekem RPI3-al volt építve olyan rádió mint amit te írsz.
    Lehet, hogy ez ágyúval verébre.... :-)
    Sajnos szétszedtem és csináltam belőle egy KODI-s lejátszót. Azért sajnos, mert őszintén szólva hiányzik egyszerűen csak bekapcsoltam és már mentek is rajta a rádiók.
    Én is tervezem visszaépíteni és több variációban gondolkodom. Pl. veszek a egy dobozos média boxot és kiváltom vele az RPI3-at és abból építem vissza a rádiót, Vagy veszek egy RPI Zero W-t és azzal.
    Mindenképpen fontos hogy WIFI-s legyen. A hangzás miatt elképzelhető, hogy maradok az RPI3-nál és mellé egy DAC. Ez neked most nem fontos, mivel nem magadnak csinálod. Csak szóljon.

Annyit tudok neked segíteni, hogy ha privátban megkeresel küldök egy pár instrukciót illetve végülis a forrás fájlt is elküldhetem magáról a rádióról. Amire felhívnám a figyelmedet, hogy ez RPI3-ra készült nem tudom más típuson működik-e? Illetőleg biztosan működik csak a HW-nek megfelelően itt-ott bele kell nyúlni. RPI3-nál van 3,5jack audio kimenet így a hanggal különösebben nem kellett foglalkozni.

Az enyém 2 gombbal működött (csatornaváltás előre hátra) és egy LCD 16x2-es kijelzővel és a leírásban fogod látni, hogy készült hozzá egy távirányító is.

Ü

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés