Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• s3toraph

senior tag

válasz stopperos #26455 üzenetére

Köszi!

Azóta beraktam az 1 db 4K7 ellenállás mögé, egymás után mind a 4 db DS18B20-at, eddig OK ki tudom olvasni mindet.

Mindenkihez:
    Felraktam az anacondát a win8.1-re. (Egyébként nem nyúl hozzá a már feltelepített 3.6.1 python-hoz, hanem az anaconda3 mappába amibe pakol mindent, van külön egy python 3.6.0. Ja és érdemes a C: gyökerében egy külön mappát készíteni neki (pl. Tools) mert egyrészt a rejtett programdatába rakná alapból magát, ami nekem nem volt jó mert emiatt nem tudta végrehajtani a conda update conda parancsot jogosultsági probléma okán, másrészt ha program files-ba raknád akkor meg sír amiatt hogy van space a mappa nevében.)
    A spyder-t nézegetem, de annyira nem szimpatikus.
    Közben googliztam és azt találtam hogy netbeans-hez is van plugin vagy mi, hogy lehessen benne python programozni.

Kérdésem, hogy ha a raspi 2-n is netbeansben akarnék programozni, azt elbírja -e, és hogyan, miket, milyen sorrendben kell feltelepítenem rá?
    (Most már kell valami normális IDE, mert most a vncserverrel lépek be a pi-re és ott IDLE-ben kódolok, de kezdem érezni hogy ez bizony egy fapados IDE.)

Kérdés 2: apropó vncserver, meg lehet valahogy oldani hogy amit a windows-on kirakok ctrl+c-vel vágólapra, azt be tudjam illeszteni a futó vncserver ablakába? Hasznos lenne.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés