Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
válasz
totya79
üzenetére
Ez a cucc akkor tudja spdif 5.1-et?
Találtam wolfson kártyát is, ugyan melyik lehet jobb?? Az x600 kártyahanfminősége biztos nem olyan komoly, viszont nekem egyszerű av erősítőm van, ami sokkal gyengébb láncszem. Az x600-on ráadásul van még sata (amit nem igen használok) meg infra port, ami lehet jól jönne előbb utóbb...Ha vennék egy ilyen cirrus vagy wolfson kártyát akkor mivel lehetne később távirányitani az rpi-t??

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- LED / LCD TV topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- Eladó Gamer PC - i7-14700KF,32GB DDR5 RAM, 2TB SSD, ASUS RTX 4070S
- Gamer PC-Ryzen 9 7800X3D+RX 9070 XT+32GB DDR5 +1 TB SSD+1000W GOLD +240 AIO/ Beszámítás
- Asztali PC , 13100F , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Találtam wolfson kártyát is, ugyan melyik lehet jobb?? Az x600 kártyahanfminősége biztos nem olyan komoly, viszont nekem egyszerű av erősítőm van, ami sokkal gyengébb láncszem. Az x600-on ráadásul van még sata (amit nem igen használok) meg infra port, ami lehet jól jönne előbb utóbb...
wassermann