Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
Igen, tudom. Ezeken én is túl vagyok. Ezért írtam amit írtam. Van otthon egy hegy kontroller. Snes klón usb-s, DS3 klón vezeték nélküli usb-s vevővel stb. Most 2db DS4-el használom bluetoothon. Párosítás után keymap is jó volt, nem kellett külön cli-n párosítani, majd vissza guira felkonfigurálni.... Alapból fel van készítve különböző power managementre, GPIO power gomb, atxraspi stb. Csak a konfig fájlban kell uncommentelni, amit webui-on keresztül is megtehetsz. Romok feltöltése alapértelmezetten sambàn, vagy webui, ahol mindjárt az emulationstationt is újra tudod indítani, hogy lásson mindent stb stb. Sok pici apróság, ami miatt szerintem jobb. Én is szeretek bibelődni, de ugyanígy voltam. Ha valami működik, pláne amit intenzíven személyre kell szabni, rettegsz, nehogy összeonoljon. Amúgy meg sok a kütyü. A TV alatt van(volt) 3db pi. Egy mozi, egy retropie, egy zene... Már csak kettő van, amint veszek végre egy hifiberry digit, a volumio is megszűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Stratégiai árkorrekcióként hivatkozik az áremelésére az ASUS
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850W 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- Ár-érték bajnok pc 5070/7600x16gb DDR 5 Minden új bontatlan!
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Humble szökevények 500-2500Ft
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann