- N€T0X|N: Stellar Blade után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
Nem egészen, mert ha ráirják, hogy Gift akkor nem (igaz, hogy kiskapu, de mindenki él vele. ) Egyébkén meg épp előttem irták, hogy
"The people we’re talking to have local distribution points all over the world, so you can have your Raspberry Pi shipped from somewhere closer than the UK."Closer UK -nél szerintem nem épp Kinára gondoltak
Vámról meg én úgy tudom, hogy
A hatályos joganyag (918/83 EGK 27. cikk) szerint bármely küldemény, melyet a címzett részére levél vagy postai csomag formájában adnak fel, és elhanyagolható értékű árukat tartalmaz, importvámoktól mentesen hozható be.Elhanyagolható értékű áru postai rendelés esetén olyan tényleges belső értéket képviselő árut jelent, amelynek értéke szállítmányonként nem haladja meg a 22 EUR összértéket. Abban az esetben, ha a postai küldemény értéke postai költséggel együtt meghaladja a 22 EUR értéket úgy vámeljárást kell lefolytatni a kapcsolódó vám és általános forgalmi adó kiszabása mellett.
22EUR meg majdnem $35
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Automata kávégépek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- z97 - 4790k - 8x4 GB ddr3 2400
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest