Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
[CM]Crusher
üzenetére
Egész pofás, és nem is olyan vészes az ára...

-
Skynet258
veterán
Nekem ki van kötve, akár le is szedheted, hűtés szempontjából nem fog számítani, ha magas a proci hűtőd (kevés helye lesz a levegőnek, ergo még a zaj is nő). Ha meg csicsamicsa kell:
ledes világító bizbaszok, uv aktív csatlakozók, ventirácsok, ventik, különbözőképpen világító hidegkatódcsövek... Ez untig elég kell legyen, és nem megy a hang/hűtésteljesítmény kárára. Szerintem.
-
Skynet258
veterán
A Mistralnal akartad megvenni? Mert a listájukon nem is volt egy jó ideje, azért csodálkoztam, honnan szereznek...Sztem csak benéztek valamit, aztán már nem akarták azt mondani, hogy nincs, inkább azt mondták, hogy elvitték...
Már ha tőlük akartad. A Backdraft az az egyetlen jelenleg náluk lévő Recom ház, van róla külföldi oldalakon, de ha úgy keresel rá, hogy Raidmax Ninja (annak a megfelelője), akkor találni fogsz sztem magyar oldalakat is. 
-
Skynet258
veterán
Belefér minden, nyugi, erre találták ki a szabványokat
Ha totálisan biztosra akarsz menni, akkor érdemes megkersni a gyártók oldalait, ahol fel vannak tüntetve a pontos méretek, egyből kiderül minden. Általába azonban ez csak extra dolgoknál kérdéses (pl. 8800 Ultra, egyéni hűtő vétele az északi/déli chipsetre, ramhűtés, stb.) Az ár meg kitűnő, én még drágábban vettem. 
-
Skynet258
veterán
A lap jó lesz, nekem is maradt egy csomó hely még. Az oldalsó ventinek kéne világítania, de nincs bekötve. Az oka pedig: nem fordulatszabályozós, és mikor beraktam a Hyper TX-et (ami ugye elég magas) a levegő elég szűk helyre kellett benyomuljon, emiatt elég hangos lett... Majd akarok venni egy szabályozható ventit, ami ledes, és akkor tökéletes lesz

-
Skynet258
veterán
Megcsináltam a kért képeket:
Szemből nappal
Szemből sötétben (a minőségért bocs, mondtam, hogy nem vagyok fénykép zseni
)
És végül egy neonos kép, nekem csak egy van benne, bal oldalon. Remélem segítettek a képek, de azt vedd hozzá mindenképpen, hogy való életben nem ennyire erősek a színek, sokkal lágyabb, gyengébb. Ez még tényleg nem zavaró
-
Skynet258
veterán
Nem is mondtam, hogy takard le
Sztem pofás kis cucc, és az ára sem olyan egetverő. Egyébként nekem is ez az első ledes/plexis cumóm, féltem én is, hogy majd túl rikító, meg zavaró lesz, de nagyon kis korrekt darab, és ha nem pakolod tele uv cumókkal, sztem neked is be fog válni. De majd holnap a képek többet mondanak (remélem
) -
Skynet258
veterán
Ares-hoz link Itt megtalálod, mennyi venti van benne (3 darab, kettő hátul, egy oldalt).
Mistral oldala (pedig ez se volt nehéz cím
)
Megnéztem, most csak Recom backdraft van náluk (Raidmax Ninja), az se rossz darab. -
Skynet258
veterán
Ha visszaolvasol, akkor pár hsz-el ezelőtt linkeltem a google 3 találatát, ott nagy eséllyel be tudod szerezni. Ha még visszább olvasol, akkor írtam egy kis érdekességet a Recom-ról is, ami ugyanezeket árulja, mint a Raidmax, csak más a matrica, és olcsóbb (cirka 4k-val). Utóbbit a Mistral nevű csodaboltban kapod meg, az eladókkal ne próbálj meg beszélgetni komoly témákról, mert néznek majd rád bambán
(akinél én vásároltam például nem is hallott még a Raidmax nevű cégről
). -
Skynet258
veterán
Szívesen csinálok, de max holnap...ma meló
Valamikor délelőtt dobok fel egyet, ha megfelel. Egyébként nappali fénynél (világos szobában persze) nem fog sok látszódni belőle, mintha csináltam volna már képet róla, csak nem tudom hol van... lövök egy újat majd
Annyit még, hogy nekem bal sarokban van a szám. asztal, onnan jobbra kb. 2 méterre van a tv, és sötét szobában sem zavar. -
Skynet258
veterán
Nem lehet. Legalábbis kapcsoló nincs hozzá, de ha nagyon zavar, akkor levagdosod
Már én is gondolkoztam egyébként, hogy nem túl jó, hogy éjjel nappal mennek (a gép elég sokat megy, akkor is ha alszom, vagy otthon sem vagyok), dehát ez van. Filmnézés közbe sztem annyira nem zavaró, bár nekem fent van az asztalon, és a plexi néz felém, szal nem is látom szinte
Okosan kell elhelyezni, és akkor sztem nem lesz gond. Vagy ott a Smilodon, azt is sokan szeretik, és asszem nincs elöl ennyi led. 
-
Skynet258
veterán
Teljesen jó, nem rezonál se ventitől se vinyótól, élek nem vagdosnak ütőereket, a fényezés szép... Nekem nagyon megérte, 12.000 pénz volt, a Sagitta ennél kb 4000-el drágább. A felirat meg kit érdekel, hogy más?
Én azt mondom most is, ezek a házak, és a Raidmax házai ugyanonnan gördölnek ki, csak az egyik sor a futószalagon ezt a matricát kapja, a másik a Raidmax-ét... Hogy ez miért jó, vagy kinek éri meg, azt nem tudom, nem beszélgetek napi szinten sem egyik, sem másik cég fejeseivel 
Ha aránylag olcsó és jó ház kell, én bátran ajánlom!

-
Skynet258
veterán
Felhozom a topikot egy hónapos álmából, mert lenne egy kérdésem, és hátha tudna valaki válaszolni.
Elolvastam minden hsz-t itt, és látom, másnak is feltűnt a hasonlóság a Raidmax cég házai között, illetve a Recom cég házai között.
Megnézegettem tüzetesen a képeket, mert én épp készülök venni egy Raidmax Sagittát.
Semmi különbség... én nem hiszem, hogy ennyire nyíltan merne másolni egy cég, mert abból komoly pereskedések lennének...Recom Zenith - ez lenne a Raidmax Sagitta, !csak! a felirat más!!
Raidmax Sagita - ez pedig ugyebár az "eredeti".Egyébként megtalálható az egész Raidmax paletta a Recom oldalán, csak minden az ő nevükön fut ugyebár.
Annyi eltérést fedeztem fel mindössze, hogy a méretek nem azonosak
Ezt viszont nem értem, képek alapján nincs ennyi különbség (több centit lehet olvasni ugyanis).A kérdés már csak az, hogy vajon ezek ugyanolyan minőséggel készülnek, mint a Raidmax házai? Csak mert a Raidmax Sagitta 16k körül mozog, a Recom Zenith viszont 12k a mustárban (egyedül náluk láttam egyébként a Recom házakat).
Találtam külföldi tesztet,ahol a Recom cuccát tesztelik, ott meg sem említik, hogy mekkora a hasonlóság a két cég házai között, mintha nekik természetes lenne... Nem mellesleg ezüstérmes lett a ház (melynek "eredetije" Raidmax Smilodon néven fut)...
Nekem ebből az jön le, hogy a két cég erősen össze van fonódva! Sőt, ha belegondolok, a Sagitta elején lévő Z betű értelmet is nyer, amit a Sagitta név miatt nem tudtam hova tenni, a Zenith miatt viszont érthető is!
Szóval gondoltam, ha valaki egy kicsit jobban benne van ezekben a dolgokban, elmondhatná, hogy is van ez, mert ha ugyanaz a minőség (talán a gyártósor is
), akkor bátran lehet venni a Recom házakat is olcsóér 
Egyébként nem lepődnék meg, ha ugyanazon cég lenne a kettő, mert találtam még egy érdekességet:
Gondolom az Aspire X-plorer név sokaknak mond valamit.
Na és az Apevia X-plorer?
A két ház ugyanaz, érdekes, hogy a Aspire honlapján is Apevia néven fut a cumó...
Szal egész jó kis összeesküvés elméletet lehetne gyártani, de engem csak az érdekel:
megvehetem a Recom termékét, és ugyanazt kapom (a felirattól eltekintve) mintha Raidmaxot vennék 4k-val drágábban??
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ha hardveres problémád lesz itt egyszer a fórumon, akkor viszont le legyél soha lusta leírni, mert attól függhet a megoldás 
Már ha tőlük akartad. A Backdraft az az egyetlen jelenleg náluk lévő Recom ház, van róla külföldi oldalakon, de ha úgy keresel rá, hogy Raidmax Ninja (annak a megfelelője), akkor találni fogsz sztem magyar oldalakat is.
Valamikor délelőtt dobok fel egyet, ha megfelel. Egyébként nappali fénynél (világos szobában persze) nem fog sok látszódni belőle, mintha csináltam volna már képet róla, csak nem tudom hol van... lövök egy újat majd