Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Teljesen jó, nem rezonál se ventitől se vinyótól, élek nem vagdosnak ütőereket, a fényezés szép... Nekem nagyon megérte, 12.000 pénz volt, a Sagitta ennél kb 4000-el drágább. A felirat meg kit érdekel, hogy más?
Én azt mondom most is, ezek a házak, és a Raidmax házai ugyanonnan gördölnek ki, csak az egyik sor a futószalagon ezt a matricát kapja, a másik a Raidmax-ét... Hogy ez miért jó, vagy kinek éri meg, azt nem tudom, nem beszélgetek napi szinten sem egyik, sem másik cég fejeseivel 
Ha aránylag olcsó és jó ház kell, én bátran ajánlom!

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Robot fűnyírók
- E-roller topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autós kamerák
- Horgász topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én azt mondom most is, ezek a házak, és a Raidmax házai ugyanonnan gördölnek ki, csak az egyik sor a futószalagon ezt a matricát kapja, a másik a Raidmax-ét... Hogy ez miért jó, vagy kinek éri meg, azt nem tudom, nem beszélgetek napi szinten sem egyik, sem másik cég fejeseivel