Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Kvaterner szégyen
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Szívesen csinálok, de max holnap...ma meló
Valamikor délelőtt dobok fel egyet, ha megfelel. Egyébként nappali fénynél (világos szobában persze) nem fog sok látszódni belőle, mintha csináltam volna már képet róla, csak nem tudom hol van... lövök egy újat majd
Annyit még, hogy nekem bal sarokban van a szám. asztal, onnan jobbra kb. 2 méterre van a tv, és sötét szobában sem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazon Prime Video
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elite: Dangerous
- Házimozi belépő szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Videós, mozgóképes topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Valamikor délelőtt dobok fel egyet, ha megfelel. Egyébként nappali fénynél (világos szobában persze) nem fog sok látszódni belőle, mintha csináltam volna már képet róla, csak nem tudom hol van... lövök egy újat majd