Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt az újabb Dell kontrollerek se tudják szerintem, szóval esélyes hogy újratelepítés nélkül nem. Elég fapados megoldás, nem sok mindent tudsz állítani miután létrehoztad a tömböt.
Amit láttam pl. HP pár modell, ilyen szempontból sokkal rugalmasabb, ott online, akár command line-ból lehet méretezni, konfigurálni.
-
Szia
Nézd ennyi adatnál inkább lement újra csinál sokkal gyorsabb és fájdalom mentesebb...
Akár egy USB diszket rádugsz egy mondjuk acronis USB copyval...Abban egy gépben egy 6. generációs még valami Pre-Perc kártya van, ami nagyon régi.
Nekem csak az újabb Perc 720/730/740/750es vezérlőkhöz van szerencsém. Ott tudom, hogy tudja csináltam már:
Raid 5-->Raid 6 konvertálást
Raid 6 Expansion 8-->10lemez
Gyönyörűen megcsinál mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Spórolós topik
- Windows 11
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest