- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
válasz
Comanche
üzenetére
Nem szivesen szivatlak/ugráltatlak,de van egy-két tippem
(így látatlanba nehéz)
A kártyának olykor nem mindegy, hogy melyik slotban van. A win telepítőnek meg végképp
(Nekem pl: ütközik az integrált hálókártyámmal, így le kellett azt tiltanom)
Szóval próbáld csak ki más slotban is. Ha Másik PCI foglalatba teszed, akkor feltétlen építsd újra a tömböt !
Ha jól értem,akkor megvolt gyakorlatileg minden ami szükséges, sőt még a win telepítő is elindult rajta, aztán azt mondta, hogy nincs bootolható vinyó... (valami pontosabbat légyszives)
Nekem lehet választani, hogy SCSI vagy RAID kártyáról bootoljon. A fene se érti, hogy miért,de nekem csak SCSI-re állítva hajlandó bootolni....
Ezt a silicon image-t nem ismerem,de pl: az Nvidia RAID-nél be kell állítani, hogy bootolható legyen-e a tömb vagy sem. Nézz utána ennek is.
szerk:erősen ajánlott legalább integrált SP1-es win,de lehetőleg integrált SP2-es
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(így látatlanba nehéz)
(Nekem pl: ütközik az integrált hálókártyámmal, így le kellett azt tiltanom)