Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
5leteseN
üzenetére
Nem úgy értettem, hogy miért lepődsz meg valamin, ami nem logikus egyébként, hanem úgy, hogy miért lepődsz meg valamin, ami már 2019 óta "köztudott" és már sok-sok teszt kimutatta. Igen, a vezérlők visszafelé kompatibilisek, de egyáltalán nem törvényszerű , hogy hozzák az elő generációk elméleti maximumát. Általánosságban úgy fogalmaznék, hogy többet ér egy adott szabványnak megfelelő SSD-t választani, mint egy újabbat. Persze, ha a sebesség maximalizálása a cél.
A szoftveres RAID-hez meg aztán végképp nem kell semmi különös. Számítógép-kezelés -> Lemezkezelés alatt lényegében bármi összefűzhető. Nem tudom, hogy mi a maximum és azt sem, hogy mennyiben kell egyezniük az adattárolóknak. Nekem jelenleg egy 500 GB-os és egy 512 GB-os SSD van RAID 0-ba kötve. Az előbbi adatokból kitalálható, hogy a típusoknak sem kell megegyezniük. Ilyenkor a kisebb méretűt duplázza kapacitásra, a nagyobb méretűn meg megmarad a többlet nem felhasznált területként. A teljesítmény itt is látványosan nő, de nem duplázódik. És ugye nem bootolható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- 0perces Kolink KLA-003
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest