- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
LukE
veterán
válasz
Predator... #202 üzenetére
beugro nincs. ha akarsz vinni gepet (megmutatni, vagy hogy ott barkacsoljatok meg), akkor vigyel.
egyebkent majil az infokukacradikalmodponthu-ra -
LukE
veterán
válasz
Predator... #200 üzenetére
-
LukE
veterán
válasz
ModderGuy #181 üzenetére
monggyuk ha olvasnal is? #172, egyik link Bővebben: link...
-
LukE
veterán
konkretan a gondom az, hogy a gyengebb kepekbol is ki lehetne hozni valamivel tobbet 1 kis utomunkaval. Es ha lekicsinyitened ~1000-1200pixel szelesre, akkor a teljes kep latszana a legtobb ember monitoran.
(az utolso mondattal az az ekkora tavolsag kb 30km. Annyit akartam mondani, hogy csak fikazok, nem voltam a klubbon, en sem keszitettem jobb kepeket.)
-
LukE
veterán
a HP-nak volt 1 szar sorozata digi gepekbol, lehet, hogy a tied is azok kozul valo? Szerencsere egesz konnyen felismerhetoek: ''HP'' felirat van rajta.
forditas: ha szutyok a kep, legalabb ne akkora felbontasba rakd fel, hogy elo ember monitorara nem fer ki. Ize, ez epito jellegu kritika akart lenni....
(nem, nincsenek jobb kepeim, nincs olyan fenykepezom, amivel ekkora tavolsagbol tudnek fotozni)
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
felkerült a ''hivatalos'' beszámoló is:Bővebben: link
-
LukE
veterán
Aki megy, akkor a holnapi program:
(csak mert tobben irtak erdekes terveket, megkerdeztem a szervezot)
''...modd3r fog elvileg egy oldallapot beragasztani, zero pedig fényeket hoz majd...''
...
''Fontos: crow-modd3r (kovács krisztián), és Zero egyeztetett velem, az ő programjuk menni fog, másról nem tudok, sem oldallap kivágás, sem
lanparty, nem lesz.''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Battlefield 6
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest