Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
Én is néztem a versenyt, de csak néztem, mert nem láttam versenyt.
Lehet, hogy csak próba verseny volt mindenkinek. Senki nem tudta hol a gumi határa. Ha picit megnyomta 2 körig vissza kellett venni. Egyszerűen rosszak a gumik, mert ugyan sokáig bírják, ha lassan mégy velük, de gyors körből párat bír ki csak. Régen sem lehetett tankolni, nyomták ahogy kifért, aztán mikor lassultak, mentek friss gumikért. Több koptatható felület volt a kerekeken. Mindegy volt "lassan" vagy határon ment elkopott és kész. Tojásokon lépkedve soha nem lesz verseny.[ Szerkesztve ]
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
JJános
addikt
Én meg körömrágósan végig izgultam. Örültem a Ferrarinak, de sírtam Fetli miatt. (Vettel)
Figyeltem a Mercit, de Kubicát is. A mester finoman vezetett, de sajna nem vezetett.A kiscsapatokat sajnáltam. VVikti barátom, ha a régi piros ladájával elindult volna, lehet több kört tudott volna megtenni, mint némelyek.
Nagyon elszarták, hogy nincs tankolás. Most meg maguk után vonszolnak egy benzinkutat, hogy végig érjenek. Veszélyes volt? Az, de ettől nem kell megszüntetni. Az F1-ben minden veszélyes. Láttunk elszabadult kerékanyát, rugót, de ez nem ok arra, hogy ne legyen kerékcsere, meg rugó.
Remélem a Merci még feljebb jön, és remélem a Mestre storgalmasan gyüjti a pontokat.
Vettel sajna rönyó motort kapott. Innentől aztán minden szem a motoron lesz.
A Ferrarinak eszméletlen szép hangja van.2007-05-06 óta itt!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz JJános #13153 üzenetére
Ja amúgy igazad van. Én is csak kisarkítottam az egyik nagy hibát idén. Schumi előtt le a kalappal amilyen konstans köröket futott. Vettelt én is sajnálom, mert ő az egyik favoritom.
Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
vjdani
csendes tag
válasz Rolly Dy07 #13154 üzenetére
Én is szurkolok vettelnek de ha "Zsiguli,, motor lesz benne akkor alig van esély!Mondjuk egy
Ferrari motorral többet érne!Munka időm kötetlen megyek mint egy töketlen!
-
Syrius XIX
addikt
18 : 30-tól készítek szerót , gyertek gurulni!
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
JJános
addikt
-
JJános
addikt
Megfagytál Zyllion? Mert éppen csatiztam. Kidobott, és nem volt a szeró. De folyamatosan nézem.
2007-05-06 óta itt!
-
Syrius XIX
addikt
Pedig ott vagyok most is!
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Syrius XIX
addikt
Most csinálok újat, 1 perc!
-
Syrius XIX
addikt
Kész!
-
Syrius XIX
addikt
Most csinálok újat, 1 perc!
-
JJános
addikt
válasz Syrius XIX #13161 üzenetére
Megszakadt. Pedig jókat tunk. Azért nézem a szeród.
2007-05-06 óta itt!
-
Syrius XIX
addikt
Mégsincs kész! Újraindítoma gépet!
[ Szerkesztve ]
-
Steady74
addikt
válasz Syrius XIX #13164 üzenetére
én nem tudom mi van a GRID-del, de nem enged be sehová, a jelszót nem fogadja el, ami a fiókomhoz tartozik... nektek van/volt ilyen?
-
Steady74
addikt
online interactions not rated by esrb
ez van kiírva ha be akarok jelentkezni online. Ez mit jelenthet? -
zodo
nagyúr
Na ez tuti Grid szerver hiba!
kb. 2 órája nyomtam, eddig és egyszer csak a szokásos üzi " Kapcsolat megszakadt "
Már kezdtem anyázni, hogy ez milyen Cheat már, mert ép volt egy idióta a szerón.
Bevárt és mikor mellé értem persze, hogy ki akart lökni.
Hozzáértem, de még nem lökött ki, mert már felkészültem rá, de jött az előbbi üzi.Amúgy, köszönet fodrasznak, hogy Kft-t alapított így pincer01 -el játszhattam.
Köszi pincer01, igen jókat mentünk. -
Syrius XIX
addikt
Most még csak be sem jelentkezik!
-
Syrius XIX
addikt
válasz Steady74 #13166 üzenetére
online interactions not rated by esrb
ez van kiírva ha be akarok jelentkezni online. Ez mit jelenthet?Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
LA_COSTE
senior tag
Ez egyre gyanúsabb nekem, hogy senki nem tud mit kezdeni a bejelentkezéssel. Elfelejtették karbantartani a központi szervert.
-
vviktor1
aktív tag
Ranked megy nekem kb 8-tól fent vagyok. Néhányan erősen laggolnak, magyarral is találkoztam
Ne dudálj, küzdj !
-
FrozeN`
tag
Nem is tudtam hogy itt ilyen GRID-es élet van.... ezentúl remélhetőleg rám is számíthattok. @Steady74: én vagyok kEkEE-coduo
-
Syrius XIX
addikt
18 : 30-tól készítek szerót , gyertek ni!
(Persze csak akkor, ha sikerül! )Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
motormouse
aktív tag
...tegnap későeste felugrottam rankedre és semmit nem tapasztaltam a gondjaitok közül, esetleg annyit h Lorant laggolt de ez előfordul nála (nem para)
-
Syrius XIX
addikt
Bejelentkezett, úgyhogy kész van a szeró!
-
LA_COSTE
senior tag
válasz Syrius XIX #13179 üzenetére
Végre sikerült, kösz a pár futamot!
-
Rolly Dy07
senior tag
Köszi a futamokat fiúk!
Minden rendben van a játékkal. Nem volt semmilyen akadály.Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
Syrius XIX
addikt
válasz Rolly Dy07 #13181 üzenetére
Én is csatlakozom.
Ezúton szeretném megköszönni minden résztvevőnek, a nap futamait.
Még 1* thx mindenkinek, jó volt (lehetne sűrűbben is!)!Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
datten
csendes tag
Sziasztok.Új vagyok még ebben a témában,de már régóta játszom a Griddel.
Szeretném megkérdezni hogy hogyan kell online játszani vele.Felhasználói fiókot kér ami nekem nincs sajna. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz datten #13183 üzenetére
Nem tudom pontosan, de mintha létre tudnál hozni az online résznél egy fiókot magadnak. Azért gondolom, mert a többiek is szoktak csinálni másik fiókot.
Az enyémet még a ToCa3-ban csináltam, itt csak bejelentkeztem és ennyi volt.
A többiek is biztos tudnak valamit mondani.
Üdvözlünk a nyílt sisakos küzdelemben!Jobbtól nem szégyen kikapni, tanulok tőle! Hacsak egy kanyar bejáratot ellesek már jobb lehetek! A pályán az a lényeg, hogy minél hamarabb takarodj ki a kanyarból! Egyenesben a hülye is tudja nyomni a gázt! Rolly Dy
-
datten
csendes tag
válasz Rolly Dy07 #13184 üzenetére
Köszönöm szépen.Szeretem ezt a játékot,ez a legjobb, nagyon szép a grafika.
-
datten
csendes tag
válasz Syrius XIX #13179 üzenetére
Szeretnék én is játszani.Hogyan mükszik ez a szeró?
-
zodo
nagyúr
válasz datten #13186 üzenetére
Én se ma kreáltam a fiókomat, de azt hiszem csak a játék főmenüjében:
Multiplayer => Online -ra Enter-ig kell eljutni és felajánlja a Fiók létrehozását vagy már Meglévő fiók használata lehetőséget.
Ott megadsz egy tetszőleges nevet, jelszót és még egyszer a jelszót és kész is van.
Lehet, hogy újra kell indítani a játékot.Szeróra, pedig:
Multiplayer => Online =>Online Játék => Rangsorolt vagy SzemélyesRangsoroltnál: Egyedi keresés vagy Verseny létrehozása közül választhatsz
Egyedi keresés: Itt szűkítheted a kört
Végül kiválasztod a tetszőt és elvileg bent is vagy a szerón
Személyes szerónál, kiválasztod a Multiplayer => Online => Online Játék => Személyes => Versenyek listája menü alatt az itt a topikban megadott név és jelszó párost és kész.
Kb. ilyesmit látsz majd. vagy kreálsz egyett te és ideírod a topikba a szeró nevét és az általad megadott jelszót. -
datten
csendes tag
Köszi.
-
Syrius XIX
addikt
18 : 30-tól készítek szerót , gyertek ni!
-
Syrius XIX
addikt
Lol! Felhasználtad azt a HSZ-emet, ahol azt ecseteltem, hogy nem tudok belépni 1 általam is ismert szerójára?
-
Syrius XIX
addikt
Kész van!
-
zodo
nagyúr
válasz Syrius XIX #13191 üzenetére
Most miért ?
Arra jó, hogy lássa képekben a folyamatot.
Ő nyilván, majd a helyes jelszóval próbálkozik és be tud lépni. -
LA_COSTE
senior tag
válasz Syrius XIX #13192 üzenetére
Kösz a mai futamokat!
-
JJános
addikt
Zyllion! Lesz ma szeró? ni kéne.
2007-05-06 óta itt!
-
Steady74
addikt
válasz FrozeN` #13175 üzenetére
Szia Kekee, megtaláltál
Ma is toltam fent egy picit, dugujancsival meg 2olival, de az utóbbi időben nem sikerül a futamgyőzelem valahogy... de közeledik az 1000. futam
Ma este passzolom a gammát sztem, mert este real meccs 8tól, holnap meg Pepi-vel megyünk pecázni egy komolyat, szal készülődök, de vasárnap este csapathatunk egyet.Üdv Mindenkinek,
Szilárd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest