- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoBorg
tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
1. autoexec.cfg-om nincs.
2. mindig is ilyen volt. Március óta játszom. Nem volt semmi FPS előéletem, így elmondhatjuk: elég noob voltam (teszem hozzá még az is vagyok), de hogy kezdek ráérezni szeretném kicsit kényelmesebbé tenni.
3. jelenleg win7. Ez lehet a baj?Elolvastam a GyIK-ot...Akkor most felmerült bennem pár kérdés.
I. ezek szerint nem véletlenül irják, hogy ne piszkáljunk bele a repconfig-ba. Bár értelmesebb lett volna, hogy felesleges, mert nincs hatása.
II. akkor a szerkesztés után a repconfig-ot át kell nevezni, hogy az legyen az első amit betölt. Jól értettem?
III. Így felülírja profilomban is? Akkor késöbb már helyesen fog müködni az autoexec nélkül is? Mert ugye az egyik erőssége ennek a koncepciónak, hogy világ bármely pontján játszhatók a saját profilomon keresztül, anélkül hogy a gépemet cipelnem kellene. Persze, ha a másik gép is megfelel a rendszerkövetelményeknek.
IV. Ha nem hogy tudom elérni, hogy a profilomba olyan beállitás legyen, amit szeretnék? Vagy az fix, nem változtathatók rajta?
V. Ha jól következtettem ki ez a '/writeconfig xxx.cfg' parancs kiirja a használt configot.Egyébként elég gáz, hogy 2féle beállitásom van, de egy harmadikkal megy a játék.

Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Foxpost
- Assetto Corsa EVO
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby elektronika
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 FHD+ / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A1000 / IR FPR WS
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- Dobozos új MSI Katana 17 B13VFK-269 i7-13620H, RTX 4060, 1TB SSD, FHD 144Hz
- Dobozos ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED FHD+ AMD Ryzen 5 7535U 16GB /512SSD
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs