Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Imádlak Bulgária
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
meat grinder
üzenetére
Nézd, ami jó játék, az engem sokadjára is leköt. Úgyis csak azért játszok ilyen játékokkal, hogy ne az utcán mászkáló embereket kelljen halomra lődöznöm, pusztán az élvezet miatt

Új pályák: nekem valahogy egyik játéknál sem tetszettek az új, nem hivatalos pályák. Anno a Quake3-hoz volt egy csomó, meg ilyen-olyan modok is, de nem tetszett. Annyira nem vagyok nagy játékos, hogy a saját korlátaimat akarjam feszegetni
. Új embereket pedig nem akarok nap mint nap megismerni, van elég ismerősöm
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Robotporszívók
- Óra topik
- One mobilszolgáltatások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Homokdűnék árnyalataiban is elérhetők a RugOne Xever 7 telefonok
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest