- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
A Q3-nak minek utód? Az még mai is megállja a helyét. Játékmenet tekintetében mindenképpen, bár én nem játszom vele, a kamu-single részt végig vittem, az annyira nem élvezetes. Mondjuk van pár dolog, ami mai szemmel már kissé régimódi, pl a karakterek mozgása. Ellenben a grafika, a környezet és az ellenfelek kidolgozottsága szerintem még mai szemmel is szemet gyönyörködtető. Amúgy szerintem nem lesz panasz a multiplayer részre sem, bár ilyen téren nem ismerem a Raven játékait, sosem multiztam velük. De a két legutóbbi SW Jedi Knight játékot ismerem, azok egyjátékos módban le tudtak kötni rendesen. Igaz, egy Quake-től nem várok ugyanilyen játékmenetet, de nem is az a lényeg benne
Igazából nem is tudom mit eszek a Quake 2-őn... már a saját korában is átlagos grafika, a játékmenet sem nyújt semmi újat, azóta rengeteg ilyen játék készült ami ennyit vagy még többet nyújt, és mégis képes vagyok újra és újra elővenni... na, így kell jó játékot írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Magisk
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igazából nem is tudom mit eszek a Quake 2-őn... már a saját korában is átlagos grafika, a játékmenet sem nyújt semmi újat, azóta rengeteg ilyen játék készült ami ennyit vagy még többet nyújt, és mégis képes vagyok újra és újra elővenni... na, így kell jó játékot írni.