- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Gigászkalmár
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samus: Tomb Raider IV-VI Remastered
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #6256 üzenetére
Értem rendben, ti tudjátok jobban.
Sokan lenézték anno az XK X251-et hogy az nem Racer, ebben igazuk is volt hogy nem az, viszont 5"-s propokkal kicsi motorokkal ment mint az állat, gyors volt(nekem is volt).
De sodródni az is sodródott pedig nagyon könnyű volt.
Volt kicsi 150-es vázas 3"-s gépem, örültem hogy megszabadultam tőle, nemhogy még egyet csináljak.
Azt elismerem hogy a nehezebb gép jobban sodródik, és nehezebb is irányítani.Szerintem nincs ezeknél a vázaknál, váz elemeknél komoly minőségbeli különbség, mint ami bele van képzelve.
Amiben nincs benne a megfelelő mennyiségű anyag a súlycsökkentés miatt, lehet az jó minőségű, akkor is összetörik mint a ropi.
Most vettem észre te is írtad hogy törésre kb. azonos lehet a mennyiség.Azért azt megnézném hogy az én ZMR 250 vázamon olyan könnyen törne minden, (még a karok sem mert 4mm-es) mint amit gyári állapotban használnak, mert abban az állapotában elég vacak .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Fimi drónok
● Drón topik
● DJI topic
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest