Új hozzászólás Aktív témák

• foka

aktív tag

válasz kimista #3888 üzenetére

Tényleg, egy racerhez képest ez nyeklik-nyaklik, de jópofa. (én meg a repesztés, pf.. béna málé vagyok ahhoz, kevés repült "órával").
    Igazából felszámolt projekt(ek) maradékát építettem meg egybe. Csak egy próba lesz, valószínű ez is elbontásra kerül (vagy eladásra). Eredetileg a régi Quasimodo quad X8 utódja lett volna, de a motorok fele átment máshova.
    Előnye, hogy tényleg alkatrészekre bontható, bármi cserélhető elemenként, teljesen összetörni nem lehet.
    Repülni leghamarabb jövő héten fog, várom a vevőt, mert nem a Taranissal, hanem az FS-i6S-el akarom működtetni (igazság szerint a Taranist még mindig nem programoztam fel, pedig már nagyon kéne).

Szerdán kipróbáltam végre a Phantomot (télen beépítettem belülre a vtx-et, az iOSD Minit, véglegesre raktam a Zenmuse-t, meg felraktam a Flytrex-et) és a Walkera Furious 320-at. A Furiousnak mennie kell a háztól, sose fogok vele felhőtlenül boldogan repülni (nem vagyok elég jó hozzá), nem az én világom.
    Be kéne fejezni a GEPRC-t, meg a böszme Tarot X8-at (egy az egyben az S1000 másolata) is. Ott a 3D Printed Inspire, az sok munkaóra lesz (remélem idén repképesre tudom csinálni).
    Ja, és a Kossel XL 3D nyomtató még mindig dobozban van :U , annak az építését meg dokumentálni is kell.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés