- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- joghurt: Skype adatvesztés
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
Új hozzászólás Aktív témák
-
foka
aktív tag
válasz
kimista #3888 üzenetére
Tényleg, egy racerhez képest ez nyeklik-nyaklik, de jópofa. (én meg a repesztés, pf..
bénamálé vagyok ahhoz, kevés repült "órával").
Igazából felszámolt projekt(ek) maradékát építettem meg egybe. Csak egy próba lesz, valószínű ez is elbontásra kerül (vagy eladásra). Eredetileg a régi Quasimodo quad X8 utódja lett volna, de a motorok fele átment máshova.
Előnye, hogy tényleg alkatrészekre bontható, bármi cserélhető elemenként, teljesen összetörni nem lehet.
Repülni leghamarabb jövő héten fog, várom a vevőt, mert nem a Taranissal, hanem az FS-i6S-el akarom működtetni (igazság szerint a Taranist még mindig nem programoztam fel, pedig már nagyon kéne).Szerdán kipróbáltam végre a Phantomot (télen beépítettem belülre a vtx-et, az iOSD Minit, véglegesre raktam a Zenmuse-t, meg felraktam a Flytrex-et) és a Walkera Furious 320-at. A Furiousnak mennie kell a háztól, sose fogok vele felhőtlenül boldogan repülni (nem vagyok elég jó hozzá), nem az én világom.
Be kéne fejezni a GEPRC-t, meg a böszme Tarot X8-at (egy az egyben az S1000 másolata) is. Ott a 3D Printed Inspire, az sok munkaóra lesz (remélem idén repképesre tudom csinálni).
Ja, és a Kossel XL 3D nyomtató még mindig dobozban van, annak az építését meg dokumentálni is kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Fimi drónok
● Drón topik
● DJI topic
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Lenovo LOQ 15 IRX9 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i7-13650HX - 16GB- 1TB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest