- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
válasz
csaszizoltan
üzenetére
Pedig én is azzal kezdtem, igaz, nekem már nem volt újdonság a for ciklus fogalma (bár a Python kicsit máshogy használja).
Vannak "emelkedettebb" részek, de át is lehet őket ugrani. Annyit biztos ér, mint a sulinetes Free Pascal reklám
Nagyobb probléma, hogy öreg, mint az országút, de az alapokhoz meg így is elég.De ha megy az angol, akkor persze több könyv is ajánlható. Viszont nem vagyok kezdő programozó (bár profi sem), így bevallom elég nehéz beleképzelnem magamat az ő helyzetükbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Ubiquiti 10Gbit-es switch eladó (US-XG-6POE)
- KEMP LoadMaster 2200 - 1U magas, rackbe szerelhető alkalmazásvezérlő (ADC) és terheléselosztó -
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nagyobb probléma, hogy öreg, mint az országút, de az alapokhoz meg így is elég.