Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: My Art II.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezdosql
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Szoveges listak, odaig jutottam, hogy lemasoltam oket, a szovegeket A-W betukkel helyettesitettem, mert csak 24 fele elem van a 15 listaban.
Raadasul minden listaban csak egyszer szerepelnek az elemek, es abc szerint sorbarendeztem oket.Ugy tunik, a listak egy resze egymasnak reszei, de vannak kulonbsegek, es legalabb ot teljesen fuggetlen van.
A sorbarendezest ugy kell vegezni, hogy a legnagyobb elemet tartalmazonal megkeresni, melyek a reszlistai, es azokat sorrendbe rendezni, majd megnezni, hany fuggetlen lista van, es azoknal is reszlistakat keresni.
Azt nem tudom, hogy ciklusban ez megoldhato, vagy inkabb kapcsolatok szerinti munkalistakat kellene letrehozni, es ott tarolni, hogy hol tart a feldolgozas.
Ket napja bujom a webet, de ilyen mintaprogramot eddig nem talaltam, csak olyanokat, amik listakon beluli elemeket keresgelnek es/vagy modositanak.
Itt valahogy a komplett listakat kellene kezelni, ahol lehet, hierarchikusan.Azon vacilalok, talan jo lenne tablazatban az egeszet megjeleniteni es akkor ranezesre lathatom, melyek a legnagyobb elemszamu, egymastol fuggetlen listak, es akkor mar van egy tampontom, hogy minimum hanyfele csoportositas lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro Retina 16" M5 Pro 18CPU / 20C GPU / 24GB / 1TB - 1 Év Apple Garancia
- Samsung Galaxy Flip 7 256 Gb
- Steam Deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan HP Toll 2.0
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest