- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
válasz
xerobyte #1679 üzenetére
Mindketto jo valasztas lehet de arra figyelj, hogy fenixbol csak az 5x plus-on van pulseoximeter. Azert nem kell tulzasokba esni a funkciokkal a fenixet elsportoloknak talaltak ki elsosorban mindent tud ami lenyeges lehet futas es hiking teruleten.
Valaszd azt ami neked szimpatikusabb (pl en nem tudom elkepzelni ,hogy egy full muanyag orat hordjak)Szerintem nem nehez (5x plus)
-
Snoop-y
veterán
válasz
cuebler #1667 üzenetére
+1 a Fenixre.
Nagyon elegedett vagyok az enyemmel. (5x Plus)
A gps nagyon pontos. Egyedul a lepcsozest nem meri 100%-os pontossaggal de ez minden sportorara igaz.
Viszont lepcsozo uzemmodban tudod korrigalni az eredmenyt szoval ez legyen a legnagyobb problemaja.
Uzemido kivalo. -
Snoop-y
veterán
válasz
dabgergo #1664 üzenetére
dwMap-et meg nem hasznaltam.
Amiert en open trail-t hasznalok az az ,hogy mutatja az elevation-t is. Tehat egy szakaszrol nem csak azt latom mondjuk ,hogy je ha itt levagok akkor rovidebb 3 km-el de azt is hogy baszki ezt ne tegyed mert bar rovidebb de csak pokemberek tudnak arra menni. Mondjuk nem tudom mire hasznalod a map-et. Nekem hiking-nal amit irtam fontos. Ha ezek nem feltetlenul kellenek es mondjuk ilyen nincs dwMap-ben attol meg neked jobb is lehet.
-
Snoop-y
veterán
-
Snoop-y
veterán
válasz
bringasisti #1628 üzenetére
Hjam elsportoloknal
9-eves korom ota sportolok nekem nyugalmi helyzetben ha tenyleg full relaxalt vagyok 40-42
De atlagban 50-54. Szoval ha nem atletizalsz vagy Tour de France bajnok vagy akkor a 30 az eleg alacsony eredmeny szoval figyelj oda ra plane ha tenyleg kihagyott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged