- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dönc
tag
Furcsa, mikor bejött a 2.0 akkor vettem kettőt én még mindig ezt használom, feleségemé viszont elromlott. Vettem neki egy vacsi újat és semmi különbséget nem véltem felfedezni a régi és az új között. Direkt kipróbáltam, mert érdekelt, hogy van-e különbség.
Fontos hogy 95%-ban csak Blue és Bronze tölteteket szívok, alklmankét veszek csak másmilyet. Te melyik iD-t fogyasztod?
Iqos és iD páros valóban nem rossz, én úgy kezdtem Aztán vettem egy 1.1-es Pulzet gombokért. Ami nagyon fontos, hogy az Iqos-ban pengét a tömör iD-val le lehet gyilkolni szóval csak óvatosan. Nekem sikerült is, de tudtam cseréltetni. Azóta is a polcon porosodik a 2-3 hónapot használt tok és a vacsi új Duo 3 érintetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- Studiologic SL88 Studio MIDI billentyűzet
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged