Hirdetés
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
Bármit csinál a Sony a PS5-el nem érdekel. Nagyon elbaszni nem fogják, szerintem most a hűtést is megoldják.
De amíg arra jönnek a game-ek nincs mit tenni, azt kell venni.
Ezt az xbox-ot most külső szemmel vizsgálom és nem értem az alap koncepciót.
Főleg úgy hogy nekik eddig se volt gond a hűtésesel, mert ha a Sony egy ilyen álló géppel magyarázná a hűtés megoldását azt érteném.De ezt te se csak gamer szemmel nézd most, a laikusoknak is elgondolkodtató lesz és ők lehet azért nem vesznek majd xboxot mert az nem fér be. Tudod hogy sok hülye...
-
.LnB
titán
válasz
S e t h #1695 üzenetére
"Azért mert fontosabbnak tartottál egy játékot a közösségnél."
A valóságban ez úgy történt, hogy én a közösség félretájékoztatása miatt kezdtem az egészet. Amit feketén, fehéren le is írtam nyilvánosan.
A többit leírtam az itt szereplő hosszú kommentemben. Amit elvileg te elolvastál. Csak éppen nem értettél meg. Biztos összeegyezhetetlen a vízióiddal.
Az a lényeg, hogy az a téma lezárult. Megbeszéltük az illetékesekkel. És én neked semmi féle beszámolóval, magyarázattal nem tartozom ez ügyben. Neked csak el kellene fogadnod, hogy ez lett a vége. Azon kívül, hogy ott szeretted volna felhívni magadra a moderátor és házigazda figyelmét, semmi közöd nincs hozzá szerintem. Rágódhatsz mondjuk felőlem rajta. Csak engem hagyjál vele.
-
S e t h
nagyúr
Nem tőlem.
A közösségtől.
A moderátorokról.
Azért mert fontosabbnak tartottál egy játékot a közösségnél.
De úgy látom az ego ezt nem engedi, lehet tényleg én tévedtem veled kapcsolatban.Ha nem helyeznéd ennyire személyes síkra és nem csak a sértegetésben merülne ki a reflexiód, akkor látnád, hogy egy szóval sem írtam, hogy tőlem kéne elnézést kérned, de gondolom egyszerűbb így, mert ez is alapot szolgáltat neked a támadáshoz.
Ne haragudj, én nem kívánok szart kenegetni, hogy te mit tettél avagy nem tettél ezért a fórumért, megteszed te ezt helyettem, bár nem igazán látom, hogy ennek a konfliktus generálásán kívül megint mi értelme van.
-
.LnB
titán
válasz
S e t h #1693 üzenetére
Ha megsértettem volna bármit, akkor azt a jelenlévő moderátor és Házigazda rendezték volna. Amit le is írtam abba a hosszú kommentben. Megvan a magad realitása mondom. Azért mert te azt hiszed, vagy azt mondod... Csak a feszkót akarod kelteni folyamatosan.
Te ne oktassál ki a közösségről. Én teszek ezért a közösségért. Még ha néha elő is fordul egy kis összeszólalkozás. Nem csak egysoros beszólásokat, semmitmondó piszkálódásokat írok, azt is csak mikor néha napján ide tévedek.
Elnézést kérni tőled? Nekem? Mindezek után?
"El vagy szállva mint a győzelmi zászló"
-
S e t h
nagyúr
Árulkodni a modiknak?
Várjunk csak, az az árulkodás(nálad) amikor normát sértesz és ezt fennen hirdeted több helyen és erre felhívják a figyelmet?
Hát nem tudom, esküszöm amikor ma ebbe a topikba benéztem akkor megdöbbentem, mert sok mindenre számítottam, de erre nem.
Konkrétan azt hittem, hogy megkövetted magad, elnézést kértél, mert rájöttél, hogy egy játék sem ér annyit, mint egy közösség.
Tényleg ezt hittem, mert ilyennek ismertelek. -
.LnB
titán
válasz
S e t h #1691 üzenetére
Úgyis erre megy ki az egész nem? Hogy megint tudjál menni árulkodni a modikhoz mint a DS teszt alatt nem? Csak talán ha belemennék a játékba, akkor most jogos is lenne. Nem?
"Pár moderátort is megmozgattál, gondolom az ámokfutásom miatt."
Ez nem tudom mit jelent. Soha egyetlen moderátornak, házigazdának, korrektornak de még egy árva usernek se írtam semmit, veled kapcsolatban. Nem te vagyok..
-
S e t h
nagyúr
-
.LnB
titán
válasz
S e t h #1689 üzenetére
Ja, hogy erre ment ki a játék. Most akkor biztos boldog vagy. Válaszoltam.
Infantilis? Legyen. De akkor most nem dedós ,ovis? Ez biztos a gyermeteg kíváncsiságom. Érdekelt, hogy mitől vesztetted el ennyire a kapcsolatot a valósággal.
És, hogy miért így válaszolok? Azért mert ennyit ér ez az egész nekem. Az után az ámokfutás után, amit te lerendezel itt már hónapok óta... Próbáltam normálisan, próbáltam értelmesen. De feleslegesen. Hát akkor játszunk a te szinteden.
-
S e t h
nagyúr
Ha már megszólíttattam.
Amit te műveltél a Death Stranding kapcsán, az nem kevés embernél okozott homlokráncolást, mert nem sok minden utalt arra korábban, hogy ennyire képes vagy gyerekesen viselkedni egy játékkal kapcsolatban. Nem mások minősítettek téged, hanem bizony te tetted, durcás gyerek módjára kezdtél el viselkedni és még a józan hangok hatására sem tértél jobb belátásra.
Már az is furcsa volt, hogy több napra eltűntél, ezt többen és észrevételezték, majd amikor megjöttél, akkor egy cikk hatására ámokfutásba kezdtél, és ami megdöbbentő, hogy még te vagy megsértődve, ha ezt a 6 éves gyerekem csinálja még azt mondom so-so, de te……….
„ Nehogy azt hidd, hogy amit nem látok, az nem tudom”. Ez a paranoiának melyik foka? Egy betűt nem vesztegettem a kirohanásodra olyan felületen, amit ne láthatnál, akkor mi ez „ amit nem látok, azt nem tudom”.
Ez az Ulthanitos hivatkozás, ne már, te jobb vagy ennél, hogy ilyen szintre süllyedj.
Az a helyzet, hogy te folyamatosan osztasz másokat az ízlésük miatt, nem mindig veszed észre mikor veted el a sulykot, amikor meg vki rosszat ír olyanról, ami a te fejlettnek vélt ízlésvilágoddal nem egyezik, akkor átmész durcás oviba és magadból kikelve hisztizel.
Nem tudom magadba szálltál-e azóta, vagy még most is úgy hiszed, hogy egy játék miatt érdemes volt így viselkedned.
-
.LnB
titán
Szerintem semmi baj ezzel az új box-szal kinézetre. Viszont jó meme-ek születtek már róla: [link]
-
Bogyi007
veterán
Tény hogy designban az Xbox One első széria sem volt egy szépség, de a hűtés rendben volt. Nem a kinézet miatt van a lemaradása az eladásokban...
-
-
RangerFox
veterán
Tehát akkor a Ps4 se fér be a tv alá?
Mert az is állóként van "prezentálva"...
-
_drk
addikt
Az új xboxról nagy topik gyorsan át szaladt rajta, más topikban nem akarok trollkodni, De itt szerintem el fér.
A háború el se kezdődött, de a Microsoft már el is bukta azt a generációt ezzel az új kialakítással
.
És értem én hogy le lehet fektetni, de ez akkor is más!
Ha ez allóként van prezentálva akkor úgy tekintek rá, de úgy nem fér be a tv alá, Meg sehova se, max mögé, de ezeket nem szokás eldugni.
Már "baj" van vele, pedig megse jelent. -
Nem arra való, hogy sokáig üzemeljen róla bármi is, hanem, hogy biztonsággal le lehessen állítani a PS-t ha hosszabb időre elmegy az áram. Persze pár perces szüneteket kibír, de aztán célszerű lekapcsolni.
A csipogója nagyon hangos, értsd, éjjel mindenki felébred rá. Betömtem és így még bőven hallható, de inkább jelzés értékű lett mint riasztó. -
válasz
bagyulajuve #1667 üzenetére
Csak baj esetén? Az mondjuk nem gond, legalább észreveszi az ember hogy valami nem OK.
-
Sziasztok! Hasznal valaki szünetmentes tapot a PS4-hez? Mostanában 3-4 heti rendszerességgel aramszunet van, hol rovidebb, hol hosszabb ideig. A PS nekem mindig piheno modban van hagyva, igy kapja az ivet rendesen. Milyen tapot erdemes venni, amire esetleg meg a TV-t is ra lehetne dugni?
-
Mike
veterán
komolyan? ennyire fontos ez? nem tök mindegy, hogy x mit ír, illetve y-nak mi a véleménye x írásáról. aki valaha publikált már valamit nyomtatásban, online, pontosan tudja, hogy ebből reakciókat indukál.
Ha még aktív cikkíró lennék, én bizony kurvára leszarnám, hogy szerinted végigjátszottam-e a játékot amikor a cikket írtam, vagy nem. És nem lelkiznék vmi x. fórumon -
"Most viszont, hogy a témát mi lezártnak tekintjük, nem hagyom szó nélkül amit tegnap leműveltél. Azt szeretném leszögezni, hogy nem bizonyosodott be az igazam. És az ellenkezője sem."
Egyrészt Török, másrészt Gábor?"Nagyon sajnálom, sőt a 11 évem alatt talán most sajnálom a legjobban, hogy figyelembe kell vennem a személyeskedés elkerülését. Bár megtehetném, hogy privátban írom ki magamból ezt, de az igazi az lenne, ha itt szedhetném darabokra amit te a fejemhez vágtál tegnap. "
Talán valaki pisztolyt tart a fejedhez? Semmiképpen se privibe vidd el a dolgot, ha már nyilvánosan toltál egy vitát, erre valóa flameaz OFF - a végén még azt állítanám a topikban, hogy "privátban megbeszéltük, nekem volt igazam". A hazug mindenemet."Hazugságok, amit ráadásul utólag még értetlenkedéssel is próbáltál palástolni. Vádaskodás. És még folyamatosan folytattad is, amikor már nem is reagáltam rá."
Azt hiszem elég konkrétan megfogalmaztam a mondandómat idézetekkel, linkekkel (lásd 1, 2, 3), amire Te max. felháborodva dobálózol hazugságot, vádaskodást, túlzást emlegetve, kihátrálva. Ahogy érzed, de k* nem hat meg.
Ja igen, elfelejtettem: tényleg köszi a boxos cikket, de itt nem az volt a lényeg, hogy valóban használtál-e ilyet (ami azért nem egy elképzelhetetlen szcenárió), hanem az analógia, ti. hogy a cikked olvasói joggal reagálhattak volna nagyjából hasonlóképpen, mint Te a DS teszt alatt. Csak azt nem tudom, mi a f@xnak írom le ezt újra, amikor elsőre sem jutott el a tudatodig... mehh."Nem lett törölve semmi, nem történt moderáció. Én se kaptam semmit. Egy teljesen normális hangvételű beszélgetés során lett átbeszélve a dolog. Sőt én felvetettem azt is, hogy akkor legyen törölve az egész. Úgy, hogy azért legyen jelezve, hogy a törlés közös megegyezés alapján történt. Nem pedig azért, mert "elhallgattattak" engem. Nem lett, nem lesz.
Ti még is próbáltátok bizonygatni az elképzeléseteket."
Ha neked ez a normális hangvétel, akkor nem értem, miért vagy úgy kiakadva egynéhányunkon? Van egy sanda gyanúm, hogy a modiknak nem elsősorban a korrektség járt a fejében, amikor kinn hagyták azt a csevejt."Semmilyen válaszra nem fogok reagálni a témával kapcsolatban a továbbiakban."
Szóval Te voltál az, aki az asztalra csapott, de végül Te vágod be magad után az ajtót.
Értem, no problemo. Igazából nekem is az jár a fejemben, hogy "jesszusatyaúristanminekíromitteztax@rt", és legszívesebben az egész tegnapi napot töröltetném a f*-ba... szóval én sem ragaszkodom a továbbiakhoz.
-
30z.Samu
félisten
Ez még az offnál is offabb, ezért sem akartam a fő topikba beírni. Biztos valamelyikőtök ismerte személyesen vagy csak innen Integrát. Tegnap valahogy eszembe jutott, megnéztem irkáltak-e a hírhez azóta. Akkor néztem a dátumot, basszus már 5 éve, hogy elment!
Nagyon megy az idő...
-
.LnB
titán
válasz
AxBattler #1654 üzenetére
Örülök, hogy áthoztad ide a témát. Lenne is mondandóm hozzád, és még pár fórumtársunkhoz.
Tegnap, egészen estig ment a témával kapcsolatos megbeszélés a háttérben, az érintettek között. Ezért egy ponton én se írtam a témával kapcsolatban nyilvánosan, amíg meg nem beszéltünk mindent.
Most viszont, hogy a témát mi lezártnak tekintjük, nem hagyom szó nélkül amit tegnap leműveltél. Azt szeretném leszögezni, hogy nem bizonyosodott be az igazam. És az ellenkezője sem. De...
Nagyon sajnálom, sőt a 11 évem alatt talán most sajnálom a legjobban, hogy figyelembe kell vennem a személyeskedés elkerülését. Bár megtehetném, hogy privátban írom ki magamból ezt, de az igazi az lenne, ha itt szedhetném darabokra amit te a fejemhez vágtál tegnap. Hazugságok, amit ráadásul utólag még értetlenkedéssel is próbáltál palástolni. Vádaskodás. És még folyamatosan folytattad is, amikor már nem is reagáltam rá. Minden áron dobáltad rám a mocskot. De minek? Neked ez miért volt fontos?
Neked és bulikavagyok-nak szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy moderátorok, házigazdák követték a dolgot a másik topikba. Nem lett törölve semmi, nem történt moderáció. Én se kaptam semmit. Egy teljesen normális hangvételű beszélgetés során lett átbeszélve a dolog. Sőt én felvetettem azt is, hogy akkor legyen törölve az egész. Úgy, hogy azért legyen jelezve, hogy a törlés közös megegyezés alapján történt. Nem pedig azért, mert "elhallgattattak" engem. Nem lett, nem lesz.
Ti még is próbáltátok bizonygatni az elképzeléseteket. Tegyétek fel magatoknak a kérdést, hogy ha valóban igazatok lett volna?! Akkor még itt lennék? A kommentek ott lennének? Nem történt volna esetleg feljelentés az ügyben?S e t h
Hozzád lenne a legtöbb mondandóm. Mert a többiek legalább egyenesek voltak. És nehogy azt hidd, hogy amit nem látok, azt nem tudom.
Annyit szeretnék csak neked mondani, hogy tegnap bizonyosodott be számomra, hogy Ulthanito-nak teljesen igaza volt veled kapcsolatban.Semmilyen válaszra nem fogok reagálni a témával kapcsolatban a továbbiakban.
-
válasz
Lackooo84 #1655 üzenetére
Általános korom óta játszom, 576Kbyte-on nőttem fel, de se a játékhoz, se az íráshoz nincs tehetségem.
Ja. Egyikből nem feltétlenül következik a másik.
Alice már elég régóta cikkezik, bár más témában... hogy most ez az irománya mennyire lett sikerült, az egyéni ízlés kérdése. Az általa írt sony-s korlátok között nem tudom, hogy mennyivel lehetett volna többet/jobbat kihozni a témából, bár Ulthanito hozott föl pár valid, konkrét szempontot. -
PS4 topikból átemelve a beszélgetést...
(#223850) Lackooo84
A "végigvitte?" kérdés talán már tisztázva lett, a cikkíró személye pedig... hát, az adatlapját böngészve nem ma kezdte a játékos pályafutást.
Hogy most kvalitásban felnőtt-e a feladathoz, azt mindenki döntse el maga. Többen is vannak a teszt alatt hozzászólók között, akinek bejött a stílusa, de persze nem kell velük egyetérteni. -
icemad
nagyúr
Sziasztok. Még egy kérdés...
Egy bankkártyát lehet több profilhoz is használni?
Mert az USA storeban lesznek elég jó akciók, arra gondoltam, hogy én regisztrálok Hollandiába, az egyik fiam USA-ba, a másik Magyarországra. Működhet ez így?
(pl USA storeban 10 dollár lesz a God of War, ennyiért nem hagynám ki...) -
icemad
nagyúr
Oké. Köszönöm a válaszokat, így már tiszta.
-
Ha magyar feliratot szeretnék a játékokban, akkor (szerintem) magyar profilt kell csinálni. Jól gondolom?
Igen, jól gondolod, magyar fiók kell a magyar felirathoz digitális játékok esetén. Lemezesnél a Hollandiában vásárolt disceken viszont tutira nem lesz magyar felirat.Ha magyar profilt kell csinálnom, akkor lehetséges a magyar storeban paypal vagy Revolutos fizetés?
Paypallal és szerintem revoluttal is menni fog a fizetés.Várható, hogy a Sony eltörli ezt a régiós korlátozást?
Én nem hallottam ilyesmiről. -
icemad
nagyúr
Sziasztok. Fiaimnak vennék ps4 pro-t karácsonyra. Elolvastam az összefoglalót is, elég sok dologgal képben vagyok már. Pár kérdésem maradt még...
Hollandiában élünk, ha magyar feliratot szeretnék a játékokban, akkor (szerintem) magyar profilt kell csinálni. Jól gondolom?
Ha magyar profilt kell csinálnom, akkor lehetséges a magyar storeban paypal vagy Revolutos fizetés? (magyar kártyám ugyanis nincs, a revulotos kártyám mastercard)
Igazából az sem baj, ha a játékok holland feliratosak, de nem nagyon találok erről infót a Sony honlapján. Van valami honlap, ahol lehet felirat nyelve alapján játékokat szűrni?
Várható, hogy a Sony eltörli ezt a régiós korlátozást? (mint, ahogy xboxon sincs már)
Remélem valaki tud segíteni, aki szintén külföldön használja. Köszönöm.
-
Bogyi007
veterán
válasz
MasterMark #1642 üzenetére
Elég baj ez...
Kellene valami opció hogy aki akarja az a régi verziót használhassa... -
pulffy
őstag
válasz
MasterMark #1640 üzenetére
Bocsi. Megvan
Köszi
Tehát akkor csak a logout nincs áttalakulva, de idővel az is átt fog? -
pulffy
őstag
válasz
MasterMark #1638 üzenetére
Hát mind a két linken mobilos felület jön elő.
-
pulffy
őstag
válasz
MasterMark #1636 üzenetére
Rosszul fogalmaztam sry.... Szóval mobilról netezek, de rendes htlm felület volt. Régit vissza lehet állítani?
-
MasterMark
titán
-
pulffy
őstag
Skacok! Megváltozott a felület a fórumon mobilról nézve. Vissza tudom e csinálnina régire vagy már marad így?
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1633 üzenetére
Ultrafűnyíró
-
S e t h
nagyúr
Ahogy látom a farkasokkal táncoló népszerű az xbox topikban is.
-
Wesder
titán
válasz
Gebriel #1629 üzenetére
A jàték jogai a Marvel-nél vannak. Sony csak a filmes jogokat birtokolja. Ezért is volt a megàllapodàs hogy a filmekben lehessen hasznàlni.
Màskülönben nem hasznàlhatnàk Lego meg egyébb szuperhősös jàtékban a karaktert.Lehet ez azòta vàltozott, nem tudom. Nekem a pòkember a 90-es években jàtszòdò animàciòs sorozat megformàlt karaktere tetszik legjobban.
-
icemad
nagyúr
Ha jól tudom a ps4/ps5 hasonló (csak jóval fejlettebb) hardverre épül. Mondjuk nekünk ez annyira nem fontos, mert egy darab ps4 játékunk sincs. És a Spiderman eléggé sikeres játék lett, úgy tippelem, hogy ez lesz az egyik nyitócím ps5-re. Ha már a jogok a Sonynál vannak...
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Fiaim szeretnének ps4 konzolt venni.
Néztem az árakat, és nem sok különbség van a használt és az új gépek ára között. Pl ps4 pro használtan 250 euró, újonnan 320 euró. Zsebpénzükből eddig 160 eurót raktak félre. Ebből kijönne egy használt slim. (új 220 euró) Szerintetek mit csináljak? Várjak bf-re, hogy lesz valami akció, vagy vegyenek most egy használt gépet? Esetleg 320-ért egy pro, amihez pótolok saját zsebből? Igazából csak a pókember játék érdekli őket, meg pár alap cím. (Minecraft, Rocket League) -
Bogyi007
veterán
Viszont lehet a Ps3-hoz használni a Ps4 kontrollert, ki tudja hátha a Ps5 konti jó lesz a Ps4-hez...
-
Arra probaltam ravilagitani, hogy ami most van, az nem feltétlenül relevans, hiszen a PS5 eleve le fogja jatszani a PS4-es jatekokat is, szoval szamomra siman magától értetődő dolog lenne, ha tamogatna a DS4-et. Ha jol tudom anno a PS2-n is siman mentek a PS1-es jatekok DS1-el.
-
Szerintetek a PS5 tudja majd kezelni a DS4-et?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest