Hirdetés
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- janacsi: Kasztrendszer?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
S e t h
nagyúr
Spidermanben van eddig 3 órám, Ac Odysseyben 100.
God of warban kb. 5 óra, Ac Originsben 85 és annyira meghat és foglalkoztat, hogy ki mivel játszik és mit tart jónak.
Persze hiszen ugyanazt a sört kedveljük, nőkben is egyezik az ideál, hát pont játékokban ne tudnánk mi a frankó és miért is játszik mindenki más trárgyával?Azzal játszok ami szórakoztat.
Más meg azzal, ja várjunk csak, pont letojom. -
tuki2200
senior tag
válasz
mike1334 #884 üzenetére
Egyébként az 5-ön kívül én is jatszottam az összes Halo-val és tényleg baromi unalmasak.. egyedül a Reach alkotott (bennem) maradandót, a többi szódával elmegy. Sőt azt hiszem a 4-et végig sem játszottam, de nem vagyok benne biztos, annyira semmilyen volt, hogy az se maradt meg, abbahagytam-e..
-
_drk
addikt
Nekem jobban bejön az AC! De ez egyéni vélemény. Inkább a hypre-ra akartam ezzel reagálni, hogy mindenki azt fújta mennyire jó a Spiderman, erre 2-3 óra game után csak jön a csattanó, hogy ez nekem nem adja.
Egyből mentem vissza inkább AC-zni, bár nekem az is új mivel se az Origins-el, de az elődök közül is csak a Syndicate-el játszottam.Így teljesen eltudom hinni azt, hogy ez valakinek pofára esés. Ugyan úgy mint neked a HZD. Pedig az is az egekbe van magasztalva, és igen is az egy korszak alkotó k*rva jó játék, egy nagyon jó sztorival ami neked tudom, hogy nem jön be.
Na most képzeld el hogy az összes ex ilyen és nem érted mire verik magukat.
Mondjuk a Last of US is egy nagyon jó játék! De, hogy a legjobbnak legyen kikiáltva az már erős túlzás.Egyébként én is mindig PC-s voltam,de tavaly augusztus óta úgy beszippantott a Ps, hogy karácsonyra eladtam a tesztre szánt régi Fat-et és vettem egy PRO-t, pedig 4k-s tv-m sincs még, de már csak a stabilitás miatt megérte.
Most már csak röhögök azokon akik a géppel szenvednek, és nem ismerik meg például Alloy történetét, olyan látványban amit az RTX 2080ti félmillás GPU se jelenít meg. -
.LnB
titán
20 éve játszom videojátékokkal. Igaz nem C64-es időkben kezdtem, de a 20 év alatt nagyon sok mindennel játszottam, elég sok platformon, nagyon sok féle stílusból merítve. Nekem X360-am is volt.
Játékos karrierem során nem egy kiemelkedő, és emlékezetes játékkal játszottam. Amiket sose felejtek el. The Witcher 3, Metal Gear széria, Mafia, Half-Life, stb stb stb.
Viszont tavaly április óta, mióta megvan a PS4-em, kevesebb mint egy év alatt, szinte több, (vagy ugyan annyi) kiemelkedően jó, emlékezetes játékkal játszottam mint az előtte lévő 19 évben. Az elmúlt évem volt játékos pályafutásom csúcspontja. Egymás után játszottam végig a hihetetlenül élvezetes játékokat.Ezekhez képest az Xbox-os Gears of War, Halo átlagos, felejthető játékok.
Pedig aztán ha valaki, akkor én igazán utáltam a PS-t. Rengeteg írott bizonyíték van itt a topikokban is erről, mert nem restelltem hangoztatni. Szóval ha valaki, hát én tuti, hogy nem az elfogultság miatt írom ezeket. És tartom ennyire jónak a PS4-et.
Ti meg jöttök itt ilyen összehasonlítással, hogy a God of War "1-1-ben megegyezik Tomb Raiderrel" (markknight). A Pókembernél jobb az AC: Odyssey (_drk) stb...
<itt kihagyok inkább egy bekezdést, amiben leírnám, hogy ezekről a kijelentésekről mit is gondolok>
Mielőtt megvettem a Playstation-t, volt nálam egy One S. Annyira rossz tapasztalataim lettek azzal kapcsolatban, hogy egyetlen konzolt sem tartottam semmire. A One S-nek a menüje akadt, a Madden 18 framerate problémákkal küzdött.
-
markknight
veterán
A jó játék az, ami mechanikailag szórakoztat. Élvezem nyomni a gombot, ütni verni, száguldozni és nem az lebeg a szemem előtt, hogy mi lesz vajon a történet vége. A God of War-ban a sztori miatt mentél előre, mert kíváncsi voltál mit lesz a vége és milyen csavart tartogatnak, hogy a legendás karakternek akit 2005-ben ismertél meg, annak milyen sorsa lesz, a last of us szintén ugyanez, a horizon unalomba fulladt nálam. Nem gondolom, hogy GOW-ban bárki élvezte volna a hatodik jégszörnyet vagy amikor már a végére cifrázva jöttek ilyen-olyan ellenfelet. Ráadásul nyomogatni kellett a négyzetet mint egy vadállat, ami már a végére akkora teher volt, hogy inkább nem is használtam. Annyira kiszámítható volt, hogy mikor bukkan fel valami ellenlábas, hogy az már fájt. Dobálod a baltát, egyszer így, aztán úgy, próbálsz kombózni, de te megint csak hajigálod mint egy hülye, futkorászol stb és ez így megy a végéig. De elismerem, korrektül összerakták! Ami az xboxos oldalt érinti, ott valóban nem tudok mondani olyat ami csak X-re jött és jó, ezt kár is lenne tagadni, viszont a 360-as korszakba egy Gears of War nagyon élvezetes játék volt, ott aztán nem azért játszottunk, mert érdekelt a történet, hanem mert jó érzés volt nyomulni vele. A Halo az nálam szintén egy nulla, azt a multi vitte, a Fable első része jó volt, de utána elkorcsosodott az egész.
Ha C64-gyel kezdted, akkor jól tudod mit jelent a jó játék fogalma. Odaültettem fateromat a gép elé és nem tudta, hogy mik ezek a filmes betétek a Pókemberben. Egyszerűen nem értette, mert nem is játszott már egy ideje és azt gondolta, hogy ez egy film.
-
_drk
addikt
válasz
mike1334 #878 üzenetére
Pókember ha nem érdekel, nagy dolgot nem fogsz kihagyni. Haver megvette(ps4ever fun), nem jött be neki. Kölcsön adta, nekem se. Ebbe benne van a Marvel/Pókember beleunás is. Open Wolrd féleség, de én már csak semi-open worldnek nevezném, mert eléggé le van korlátozva az ember.
Jól néz ki a game, ugyan akkor elég egyhangú is. Én speciál 2 óra után már untam hogy már megint csak oda vissza lóbálom magam percekig a város egyik végéből a másikba, majd 10 perc múlva megint.Viszont a legnagyobb negatívum a harc. Semmi erőt nem érzékelsz a karakterből. Jelenleg Odyssey-el nyomom, azért ott lehet kaszabolni az ellent. Itt max ugrálsz mint a hülye. Kb elszámolva, 20% ütés, 20% hálózás 60% ugrálás egy kisebb banda ellen.
A szintlépéses perk-ek nekem nagyon gagyik, a pókruha fejlesztése szintén.Látom benne a játékot és élvezeti faktort, viszont nekem nagyon nem jön be az egész. Ez szigorúan magán vélemény, de ezt le se merem írni a másik topicba, mert ott ez nagy kedvenc, de év végén is egész jó helyeket ért el a listákon.
-
wierra
senior tag
válasz
markknight #876 üzenetére
Mi szerinted a jó játék?
Mivel és miben kellett volna többet nyújtania a PS exeknek?Én ~30 éve vagyok a "pályán", C64-en kezdtem a pályafutásom, az Amiga korszak ugyan kimaradt, és PS3-am sem volt. Láttam már nagyon sok mindent a játékevolúcióból, de nekem soha, de soha nem jutott eszembe, hogy bármikor is pénzt adjak bármelyik Xbox generációért. Pedig voltak vonzó címek, ha nem is szép számmal, de voltak (Gears, Halo, Fable)...mondjuk ezekből esetenként lett PC-s port is, ami által belekóstolhattam ebbe a világba.
Mivel nem igazán ismerem a jelenlegi X-es felhozatalt, így mondj pár címet, amelyik meghaladta a GoW, Paukembör stb. játékélményét.
-
markknight
veterán
Én azt gondolom és lehet nem releváns amit írok, de a Sony ex címeknél azt érzem, mint a Marvel filmeknél, hogy pénzért beleöntenek egy rakás pénzt és a fókuszcsoport az szépen felmérte, mi kell a mai embernek, majd ezen a recepten főzögetik szépen a játékokat. Rámennek a grafikára, a bugmentességre, a szép tájakra és a dramaturgiára, családra, és az érzelmekre mert tudják, hogy ebből van pénzt és kritikailag ez lesz sikeres.
A God of War számomra egy méltatlanul felmagasztalt játék és emlékszem, hogy mikor a Hellblade-ben volt ez a viking téma, akkor sokan szidták, hogy unalmas és ez senkit nem érdekel, de érdekes itt mindenkinek tetszett. Továbbá a mechanika körülbeül 1-1-ben megegyezik Tomb Raiderrel, így játékélményben egy nagyon közepes játékot kapunk, ahol a pályadizájn és a "sztori" már ha van benne ilyen rántja be az embert. Szóval ha tudom, hogy igazából csak ennyit kapok az exektől mint amennyit most kaptam (Pókember) akkor nem is váltottam volna XBOX-ról, legalábbis egy darabig nem, de bekajáltam én is a marketingszöveget és a sok-sok dicséretet azoktól akik valóban elhiszik, hogy a 90% ex az jó játék. Hát nem. Jó konzol a PS4, nem azt mondom, hogy megbántam de nagyobb a füstje mint a lángja a sztorinak.
De igazából meg teljesen mindegy ki min játszik, ez a kékvér meg zöld vér fogalom is egy érdekes dolog itt fórumon és azt sem értem, hogy az XBOX topikba például miért kell belinkelni a bevételi adatokat, mivel csak flameindító az egész.
-
Bogyi007
veterán
válasz
mike1334 #863 üzenetére
Nincs ezzel a hozzászólással az égadta világon semmi baj...
Igaz nekem is van mindkét konzolom s nagyjából igazat is adok neked. A TLOU és a HZD nálam is elmegy kategória csak, viszont a Gow és a Spiderman nagyon adja.Ellenben amikor az MS savazás megy hogy nincs rá játék és kizárólagos cím én is felhúzom magam rajta néha. Mert sok Ps fanatikus azt mondja a Forza és a Gow az nem exkluzív cím. Hát mi a lónak a f***a volna ha nem az?!
Van PC-re is de egyrészt nincs azért itt a többségnek olyan PC a birtokában amin ezen címek futnak minden gond nélkül, másrészt a Ps, az Xbox és a Switch esetében KONZOLOKRÓL beszélünk. És akkor min tudod csak elérni ezen címeket? Xbox konzolon. A PC az nem konzol!!!Hogy visszatérjek a Ps vonalra, nekem itt a sláger címeken kívül is vannak olyan címek amik csak itt vannak. Pl japán játékok, DoaX3, Senran Kagura: Peach Beach Splash. Én ezekkel is el szoktam játszani, sőt van hogy párom is érdeklődik irántuk.
Játszatok ne Háborogjatok!
-
mike1334
veterán
Ha már sikerült törölni a ps topicból, akkor ide (mindegy amúgy, de ha már ennyit dolgoztam azzal, hogy begépeljem....
) (Ja és nem erre a hsz-edre, csak ott vmiért az egyik hozzászólásodra válaszként nyomtam...).
Minden flame nélkül, ugyanez megy sokszor itt is. Minden ex cím szent és sérthetetlen. Én teljesen elfogadom, hogy valakinek minden ex cím tetszik vagy a többsége, de van akinek nem. Ízlésről kár vitatkozni. Csak mókás, hogy ha mondjuk én írom le egy címről, hogy annyira nem jön be, mint amennyire a hype miatt vártam, akkor zöld a vérem stb, de ha mondjuk Te szidod a HZD-t, vagy más régi ps tulaj a GoW-ot, akkor az teljesen rendben van. Mondjuk én nem értem a különbséget, mind a két konzol meg van, mind a kettőért fizettem, hülyeségnek tartom azt, hogy csak azért szidjam mert a sony csinálta..akkor magamat hülyézném le. Az ex címek többsége teljesen rendben van, de eddig nagyon kiemelkedővel, csak eggyel találkoztam, és annak is voltak hibái, csak annyira nem voltak zavaróak, jól szórakoztam vele és ez a lényeg. Mondjuk még sokat nem próbáltam ki, de igyekszem bepótolni. Ugyanígy az xbox topikban is szoktam kritizálni a rendszert/játékokat, ha olyanok, hogy megérdemlik. De ott is van, akinek az tetszik, én azt is el tudom fogadni. A különbség annyi, és ezért a ps topik lakóinak többsége is felelős, hogy kb minden oldalon 5x leírják, hogy az ex a lényeg, az ex a csúcs...nyilván baromi nagy elvárásokkal ültem le a TLoU elé is, mikor minden héten hárman leírták, hogy az évtized egyik legjobb játéka....biztos valakinek az, nekem nem. Még mindig játszok vele, de pl tegnap nem volt időm munka és egyéb miatt játszani, és egyáltalán nem hiányzott. GoW, Witcher 3, Forza Horizon 3 hiányzott, ha aznap nem jutott rá idő. A "probléma" javát a ps közösség generálja, mert kb erről szól minden kinyilatkoztatás, hogy az xboxon nincs mivel játszani, bezzeg az exek..és akkor jön a, ha nem is pofára esés, de kisebb csalódás, mikor megveszed, és rájössz, hogy bakker azért nem mind arany, ami fénylik. Nem panaszkodok, így is van mivel játszani, meg alapvetően ami kevésbé jó, se szörnyű, el lehet vele lenni, de a csalódás ott van, hogy ennél többet vártam, nem erről beszélt mindenki. Ugye azt tudni kell, hogy nekem az xbox one volt az első konzolom, évek óta pc-n se nagyon játszottam, így nagy élmény volt, mikor megvettem és láttam, hogy mennyit fejlődtek a játékok stb. Sose tagadtam, hogy ezért pl az xbox felé húz jobban a szívem, mert az volt az "első". De ahogy elkezdtem játszani, úgy néztem egyre több videót, olvastam egyre több cikket, és kezdtem el olvasni ezt a fórumot és nézni a Playstation Accesst youtubeon (a másik nagy befolyásoló erő abban, hogy vettem végül ps-t is, az Rob volt meg a Friday Feature). És ahogy egyre többet olvastam és néztem a témában, úgy kezdett bennem motoszkálni, hogy valamiből kimaradok, mert ott vannak az "exek". Aztán úgy alakult, hogy lett ps-em, előbb csak kölcsön, majd végleg. Elmúlt a "rózsaszín köd" és maradt az, hogy vettem még valamit, de minek. A másik se rosszabb, azon is vannak jó játékok, időm nincs annyi, hogy két konzol megérje együtt. Volt olyan, hogy hónapokig be se kapcsoltam a ps-t. De nem adom fel, próbálkozok a játékokkal, de onnantól, hogy már csak azért játszok egy játékkal, hogy végigvigyem, már nem az igazi. Viszont szerencsére még sok cím van hátra. Ahogy "lecsengett" a hűűű lett ps-em érzés, egyből a Switch felé kezdtem el kacsingatni..ott is ugyanez megy, legjobb játékok, életre szóló élmény, stb. Lehet, hogy igaz, sőt van olyan akinek biztosan az, de félek, hogy ott is csalódás érne valamilyen szinten a magas elvárások miatt, így Switch egyelőre még nincs (mondjuk a hordozhatósága miatt lehet, hogy mégis lesz, de ez ettől független).
Szóval kinek hogy. Irigylem azokat, akiknek szinte mindig/mindig tökéletes élményt nyújt egy ex cím, én legnagyobb bánatomra nem tartozok közéjük. Ha ps-t vettem volna elsőre, akkor valószínűleg ugyanez lett volna...Gears meg Forza miatt vettem volna egy xboxot, majd rájövök, hogy jók tényleg, de nagyjából ugyanazokkal a játékokkal játszottam/játszanék akkor is. Szóval nem az xbox jobb és a ps rosszabb, hanem - számomra - nincs lényeges különbség a kettő között, erőtől vagy ex címtől függetlenül mind a kettő kb ugyanazt nyújtja.
Abszolút személyes vélemény, nem is kell vele egyetérteni, elolvasni se muszáj, mert jó hosszú lett, csak egyet kérek, erre senki ne írja már azt, hogy nem így van, mert nekem így van, és ez az én véleményem. Vagy felőlem írhatja, ha elég sokszor leírja, akkor majd biztos elhiszem, hogy én értelmezem rosszul az érzéseimet, gondolataimat....
-
Zsinder
aktív tag
Nem, aki olvassa a PS4-es topikot az tudja milyen vagy
Na meg hogy a bullshit hamar felbosszant. Csak már nagyon fárasztó, hogy amikor unatkoznak akkor jönnek és tudják mit kell írniuk, hogy valaki ne hagyja szó nélkül. Aztán meg egyből írják a topikukban hogy szánalmas ami a másikban megy.
-
törölt tag
válasz
MasterMark #858 üzenetére
Valamelyik fórumtás írta h vizes,gondolt compakt víz van rajta akkor...
Na mind 1 akkor is én speciel élőben rápillantanék egy Xbox x re.
Akkor voltam idióta mikor Akcióban 370€ ért 2 játékkal elsétáltam mellette ...
Bár lehet a sors akarta így
Mert mire visszamentem már nem volt ott a boltban hanem 420€ jáék nélküli csak.. -
törölt tag
Én nem értem őket...
Hiszen mindkettőben van valami jó és rossz is..
Illetve nem is rossz csak más máshogy.
De én most kicsit felkaptam a fejem az xbox x re mivel nem is tudtam hogy vízhűtéses...
Lehet valahol ki kellene próbálnom egyet
Kíváncsi vagyok mit virít valós 4k ba rajta egy játék élőben.
Gondolom h szebb lehet de vajon mennyivel
?...
Az határozná meg h kell-e nekem vagy hagyjam a p@ba.. -
Zsinder
aktív tag
Pusztulat ez a két k@rva konzol topic... Meg amit leművelnek egyesek.
-
marilllyo
veterán
Ugyanmár... a legtöbb ismerősömnek párja / menyasszonya / felesége és gyerekei vannak már.
Nincs annál jobb, mint mikor nyomjuk a blackout-ot (battle royale) ...utolsó fázisban vagyunk kb... 5 percen belül kb eldől, hogy nyerünk-e vagy sem...és benyög ilyet a harcostárs, hogy "pill csinálok a gyereknek egy macikávét" -
.LnB
titán
-
.LnB
titán
válasz
marilllyo #835 üzenetére
Nahallod, tökre nem ilyennek képzelek el. Sokkal nyomibbra. Ehhez képest fresh vagy bazdki mint egy friss káposztafej. Abszolút meg nem mondanám rólad, hogy ekkora kocka vagy.
ez a macskás profilkép, meg a rengeteg platina más képet vetített az agyamba.
plusz egy évvel még idősebb is vagy nálam.
-
Mike
veterán
ha valaki rám kíváncsi, el kell jönnie sörözni, Budapesten a 4es metró és 4-6os villamos vonala környékén
-
marilllyo
veterán
Na ide se írtam még! Gondoltam beköszönök!
-
Madwe
nagyúr
válasz
#58978304 #814 üzenetére
Haha, nem gondoltam volna h itt is vaposokba fut az ember. Én egyébként 15 év napi 1 doboz cigi után kezdtem el, mtl vaporessoval (revenger) magamnak kevertem, 3mg, 70-30 arényban. Ez ment 2 hónapog, majd 2 hét nikotin nélkül, azóta (már fél év) semmi. Mindezt full könnyen, egyedül a nikotinosról való lemondás utáni 3 nap volt nehéz. De ha cigiről jövk le, a másik 6000 adalékanyag elvonása még mellé jött volna
Szóval ha valaki le akarna szokni, bíztatom erre.
Ha valaki az íze kedvéért csinálja, azt is megértemde nekem pl nikotin nélkül már semmit nem adott így azt meguntam
Btw mindezt egy ketogén diétával kezdtem majdnem egy időben, amit azóta is tartok, 7. Hónap, minusz 38kiló, még kb 10kg zsírfelesleg van rajtam - a 18%testzsírszázalékhoz, első körben az a cél, aztán lehet 10 körülit is megnézem, h mit vállalok... de azt nem tudom. Egyelőre nulla szenvedés (az első hónapos rohadt nehéz zsíradaptációt leszámítva) amióta átálltam, uh ezek csak ilyen kb célok, ameddig jól esi tuti csinálom (energikusabb vagyok sokkal és könnyen összpontosítok) és a végén is egy könnyedebb megengedőbb ketos változatára fogok áttérni, mert ezt baromi egészségesnek tartom a saját utánajárásom, érzetem következtében
Btw a testzsírszázalék. Víztartalom, izomtömeg, csontsűrűség mérésére xiaomi body composition scalet használok, nagyon jónyilván elfogadom h nem mérnöki pontosságú, de konzekvens, s 7 hónapnyi adatot visszanézve elemezve full jól működik
Bocs az offért, hiába a topik nevede ez a két téma foglalkoztat leginkább az elmúlt fél évben, vapo előhozta belőlem
-
markknight
veterán
Hát ez óriási
[link]
-
törölt tag
Amúgy igen én is régebben sokat gőzöltem játék közben olyannyira hogy néha már a tv-t sem láttam
Viszont olyan eszeveszett mennyiségű (3mg Nikotin) liqvidet fogyasztottam napi szinten (14ml) ,hogy már visszább kellett vennem.
A nikotinom visszaemeltem a kezdő 12mg ra és a 70/30 helyett ismét 50/50 tolok ,hogy kaparjon rendesen és ne keljen félóránként kb gőzölnöm..
Most úgy óránként 8x szívok bele átlag 2,8 mp eseket.
A napi mennyiségem így maximum 5ml.
Te is kevergetsz vagy készen vásárolod?
Én másfél éve magam keverem ,sokkal aromatikusabbakat hozok így össze mint bármelyik bolti leves
Nem beszélve arról h így a töredékébe kerül -
.LnB
titán
válasz
markknight #812 üzenetére
Főleg úgy, hogy cimkének bele van írva, hogy Hellblade, és a többi részénél meg jó. Bár lehet ott én adtam meg külön a játékot.
-
.LnB
titán
válasz
markknight #810 üzenetére
Hubakker.
Erre sose gondoltam, hogy az a link ennyit számít. De sebaj, fresh figura csinálta azt a videót, nem baj ha azt hiszitek.
Amúgy: [link]
-
törölt tag
válasz
Bogyi007 #808 üzenetére
Szuper, Helyesek vagytok
Üdv az "arcosok klubbjában"
Sejtettem ám h te sem vagy nonstopp megkötözve
Lassan csak beíndul ez!
Hát nem sokkal jobb így h akikkel fórumozunk azoknak végre lettek igazi arcaik?
Nem tudom mi van a többiekkel biztosan szégyenlősek,
vagy csak próbálják elkapni a legjobb selfi pillanatát...
Pedig lehet az a kép tök -
Bogyi007
veterán
Nálunk párom is érdeklődik a videojátékok iránt (van egy Nintendo 2Ds neki) valamint Xboxon a Final Fantasy XV érdekli, meg most egy Mobilos játékkal a Monsters Super Legue-el játszik. És szerencsére tolerálja a konzolozásomat és a hozzátartozó költekezést, bár a One S cserét X-re megkérdőjelezte.
És akkor hoztam én is képeket rólunk valamint kissógimról (boxos topicban párszor már hivatkoztak rá) és kedvenc szobacirkálómról.
-
törölt tag
Igen a vattaégetés velem is megesik ha épp tolok valamit ami épp beszippantott.
Amugy a Feleségem is Waper és mivel imádja a játékait ilyeneket tol h Beyond,Heawy Rain,Detroit 6x Tolta ki,Until Dawn,Hidden Agenda, Crash Bandicoot ,így ő is néha csak azt veszi észre h égett íze van már
-
mike1334
veterán
Nálunk is ez a felállás kb. Asszony nem gémer, egyedül a Forza Motorsport kötötte le, annak is csak a kamionos része
Így nem érti, hogy ebben mi a jó, miért költök rá ennyit...mondjuk nem szól érte, sőt kaptam már ajándékba játékot, de azért na.
Cserébe nem túr ki a konzol elől, hogy most ő akar játszani
Ellenpélda nálunk is van, bátyám Lineagezés közben ismerte meg a feleségét, mai napig játszanak mindketten, sőt sógornő húga is nagy Lineage fan.
-
.LnB
titán
(#183670) mike1334
Jézus mik vannak.
Áhh, ő nem gémer nő. Cseppet sem. És ezt 13-14 éve nem tudom eldönteni, hogy jó e avagy sem. Mert mivel ő nem kocka, ezért nagyjából tudjuk követni a klasszikus családi modell-t. Szóval nem pizzán élünk meg ilyenek. Viszont nem is nagyon érti meg miért rajongok a videojátékokért. És nem is érdekli. :S
Mert ismertem ellenpéldákat is. WoW-ban egykori guildtársaim (családanyák):
-Ajj.. kellene valamit főznöm, de farmolni is kellene. Áhh rendelek majd pizzát..
Ő meg ilyen:
Hétfőn megjött a Ps classic. Kisfiammal nyomtuk délután. Fiam tökre odavolt a roncsderbis játékért.
Mentünk este érte, beszáll a kocsiba, erre a fiam:-Képzeld van két új kontroller, meg az a roncsderbis játék, tök jó, így kell irányítani....
-Apa vett kontrollereket?
-Nem, egy új konzolt! Ilyen pici..
-MICSODA?!?!Nem mertem a visszapillantótükörbe nézni (hátul ül a kicsivel a kocsiba). Úgy röhögtem.
-
.LnB
titán
-
törölt tag
Tudtam h te is gőzölsz mert egyszer ha jól emlékszem láttalak az e cigi topikban és van YT on feliratkozásod ilyen irányú csatornákra
Az am egy gyárilag DL tank ( SC GS 3ml Tank ):Amit MTL re alakítottam úgy, hogy egyszerűen lekaptam a kályhacsövet és kapott egy másikat a gs air 2 ről (a képen nem a kályhacső van rajta ) és a kazánt ami max 60w 0.5 Ohm kicseréltem (mert pont belepasszol) egy max 20w 1,5 Ohm os kazánra szintén a GS air 2 ből .
Így végezetül kaptam egy 3 ml es nagyon kompakt MTL es tankot.
Amit egyébként egy Istick Pico hajt.
Tehát nagyon kompakt lett az egész
Volt már nekem több gépem pl Rewenger x MTL/ DL nekem ez a kombináció így MTL ként frankón adja.
A többi gép nagy/nehéz volt meg egyfolytában a zsebemben van szóval ne húzza már le a nadrágot.
Vezetés közben is kényelmetlen volt a nagyobb gépekkel gőzölni2x AAA elem magasság kb:
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest