Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
válasz
RangerFox #1471 üzenetére
Szerintem nem
Az elōzés szabálytalan volt. Nincs kérdés. Side-by-side forduktak,Max nem hagyott 1cm helyet sem a külsō íven,sōt kontakttal "kiütötte" Leclercet a pályáról. + Nyitott a kormányon,de ez már csak hab a tortán
(lehet ellenkormányzás volt,lényegtelen)
Szerintem a helyes döntés az lett volna,ha stewardok gyorsan döntenek és még abban a körben Max visszaengedi maga elé LEC-et és folytatódik a versenyHa egy versenyzō tudja,hogy még beleférnek hasonló leszorítások akkor meg sem fordul a fejébe,hogy kint marad és alágyorsításra játszik. Mindig bent marad és ō szorítja le a másikat
-
pulffy
őstag
válasz
RangerFox #1471 üzenetére
Én véleményem az hogy nem született jó döntés. És pedig azért nem mert, az előzö körben ugyan abban a szituban verstappen hagyott elég helyet leclecnek akkor a ferrari erőből jobban gyorsíott ki. Tudta ezt nagyon jól a holland ezért nem hagyott helyet, és ez számomra sunyiság volt. Amúgy nagy futamot ment verstappen le a kalappal, de tisztán kellett volna előznie. Amúgy a ferrari simán bojkotálhatná a kövi futamot nekik mind1, de viszont így fia-nak egy szép jel lehtne hogy döntsék el hogy mi a faszt akarnak vagy szigorúak vagy engedékenyek, de ne egyszer ez, egyszer az, mert ha úgy nézzük két győzelmet is elvett a fia a ferraritól.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
RangerFox #1439 üzenetére
Konkrét könyv talán a Pozitron ember,R.U.R., Álmodnak-e a androidok...? Asimov,Philip K.Dick,William Gibson,Daniel H. Wilson könyvek között biztosan találsz magadnak valót.
Mondjuk egyáltalán nem androidos(csak rohadt jó sci fi), de nemrég olvastam az Idō Gyermekeit A.Tchaikovskytól, ha véletlenül érdekel a kortárs tudományos fantasztikum
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Sorozatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Vadiúj SSD-k!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest