- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #497 üzenetére
Elnök. Elnöki. Cool. Érted...LOL
Az én fiatalkoromban is megvoltak a balfékségek, csak akkor még a moderrn talking meg a c.c. catch volt a menő, és hát visszagondolva az sem volt jobb -
mrhitoshi
veterán
válasz
Sirandrish #497 üzenetére
Ez csak egy poén, paródia.
A pávák és hülye picsák paródiája.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #491 üzenetére
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #493 üzenetére
Nem az én játékom...
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #491 üzenetére
Sose szerettem.
-
A`rpi
addikt
válasz
Sirandrish #489 üzenetére
Júj, első ugratónál tovább szinte sose jutottam...
Amúgy meg Carmageddon 2 forevör.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Sirandrish #481 üzenetére
Csak most még nem arra megy a keret, de mondtam, LESZEK MÉG Ps3 tulaj....
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #480 üzenetére
Igazad van, túlreagáltam, sorry.
-
Sirandrish
legenda
válasz
#20844032 #477 üzenetére
A mondanivalóm egyszerűen annyi volt hogy az említett játékokból 2 nem exkluzív.
Erre te ahelyett hogy annyit írtál volna hogy "hja bocsi, én úgy értettem hogy X-re nem jelenik meg", inkább elkezdtél magyarázni meg linkelgetni. És én vagyok az okoskodó...
Hát nyilván. Az meg hogy még személyeskedsz is, gondolom szintén az én szegénységi bizonyítványom..Mindegy...legalább az utolsó hsz-edben van igazság is..
"A Soma és a no man's sky nem jelenik meg one-re. Egyelôre így tudjuk."
-
Bogyi007
veterán
ismerted hogy mik voltak meg nekem (konzol, játékok, move, kiegészítők stb) és hogy mit kaptam érte. Ebből majdhogynem a legkevesebbet a gép érte....
Nem bántam meg a cserét. A Forza sorozat felpofozza a Gt sorozatot, többet vártam a GT-tól de hiába nézem akár az 5. vagy 6. részt nálam mindkettő alulmarad a Forza 4 és a félkész 5. résszel szemben is. A Gears szériát mindig is csipáztam, a multis címek meg hogy nem 1080p-s hanem 900p-k? ki a rákot érdekel most őszintén?
Jó az UC sorozat hiányozni fog, de tőlem kb 1 km-re van cimbi akinek ott a Ps4, majd ő megveszi és cserélünk gépet.
Meg hát azt nem mondtam hogy nem vehetek még később Ps4-et.Az egyik nextgen gép már a spájzban van simán jöhet később a Ps4 is.
Addig meg amikor a Ps3-ak értéke még kevesebb lesz, majd akkor veszek egy Slimet (320-as vagy SS-et) kontival játékok nélkül és hozzácsapom a Ps Plus előfizumat. Nem tippelek nagyon mellé, ha azt mondom hogy 25-30e forintból meg fogom majd az egészet úszni....
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #476 üzenetére
Mondanivalód sincs nemhogy kérdésed. Túl ezen az ignoráns okoskodó, tartalomnélküli arconpörgésen kívül.
De igazad van, a nagyon gyengékre nem gondoltam. Átfogalmazom. A Soma és a no man's sky nem jelenik meg one-re. Egyelôre így tudjuk. -
Sirandrish
legenda
válasz
#20844032 #475 üzenetére
Hjaaa hogy az érvedet egy egyértelmű elírással támasztod alá?
Nincs is több kérdésem
Mellesleg ez a lista hemzseg a hibáktól, de semmi gond..kezeld továbbra is szentírásként
Közben jobban ránéztem erre a wikis listára...nem..nem elírás csak látszólag nincsenek tisztában az exkluzív szóm jelentésével
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #474 üzenetére
Vitatkozz velük. Akire tartozott, ski akarta AZ értette. Aki nem akarta érteni azzal nekem nincs dolgom.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #468 üzenetére
Konzolexkluzív. PS4-re jön, one-ra nem. Értelmezd a leírtakat.
-
Bogyi007
veterán
Én is ellene voltam ennek a generációváltásnak és azt mondtam, hogy csak a grafika miatt fölösleges váltani nextgenre, de egyszer csak jött az Xbox One. Ami Win 10 eljövetelével még jobb lesz az és még most kap némi kakaót is a procik átütemezésével is. Tévhit hogy ott is csak drágán lehet játékokat venni. Eleve ott a Homeolás rendszere amivel full legálisan megoszthatod a játékok költségét a Gold előfizetést! Meg vannak jó árak így is. A héten például a Tomb Raider Def. Edition 1947 forint volt! (felezés nélkül).
De tudtommal a ps4 esetében is oszthatóak a játékok csak akkor nincs például trófeacsilingelés.
Sokáig elleneztem a váltást, de már beláttam, jó dolog volt - Ps3-at meg majd veszek valamikor a Ps plus tartalmaim miatt.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #468 üzenetére
Kicsit jobban utánanézve..a No Man's Sky szinte tuti hogy jön PC-re...elég sok helyen megírták, ráadásul a játék készítője azt nyilatkozta hogy eredetileg amúgy is PC-re akarták csinálni a korlátlan lehetőségek miatt.
Tehát valszeg csak néhány hónapig marad only PS4 -
Sirandrish
legenda
válasz
#20844032 #466 üzenetére
Idézet egy Soma cikkből
"A különlegesnek tűnő játékban nem lesznek fegyverek, így még nehezebb lesz túlélni a víz alatti állomáson. A játék a tervek szerint kizárólag PC-re, és PlayStation 4-re lesz kapható."És egy képecske a hivatalos oldalról..
Illetve ott is ez áll
"Coming to PC and PS4 in 2015."Szóval semmilyen exkluzív sem lesz
Hja és ha már szóba hoztad.
A No Man's Sky is jön PC-re a wiki szerint, szóval lehet még az sem marad Sony exkluzív -
törölt tag
válasz
Sirandrish #464 üzenetére
Konzolexkluzív. Ahogy a no man's sky is.
-
törölt tag
-
törölt tag
No man's sky-t végigjátszani havernál??? Azt végig sem lehet játszani
Sok száz órányi felfedezés, stb. Odaköltözöl?
Én nagyon-nagyon várom a horizon-t is. A guerrillat ismerve őrületes játék lesz, és most végre megint szabadkezet kaptak.
/nekem sem véletlenül van mindkettő, de nem tudnék elsődleges megnevezni. Vagyis egyiktől sem válnék meg szívesen
-
tDr1v3r
veterán
válasz
#20844032 #459 üzenetére
Oké, akkor úgy mondom hogy ami érdekel.
Az Uncharted 4-en és a No Man's Sky-on kívül nem várok mást, ezeket meg végigjátszhatom havernál is (de nem fogom, mint ahogy a TLoU-t sem tettem, majd megvárom vele a saját gépemet).
Nem lett volna jobb, szeptemberben gyk 170k-s csomagot (CoD Ghosts, Destiny, Forza 5, Fifa 15 játékokkal az 500 gigás alapgép) vettem 130-ért, no meg kicsit több olyan játék van most kint ami csak XO-ra van (Halo MCC, Forza Horizon 2) és érdekel. A teljesítménykülönbségre meg már szarok jó ideje, nincs akkora látszata hogy számítson részemről.
-
Elims
veterán
"Nekem ha hetekig,honapokig all valamely konzolom,mert epp nem jatszom vele,akkor sem fordul meg a fejemben,h pl eladjam....nem ker mar kenyeret es a xarbol sem huz ki az ara,igy miert is adnam el?!"
Teljesen így vagyok ezzel én is. :-)) 100%-ig.
Tdriver: Te tudod. :-) Én leírtam a véleményem.
Esetleg nem lett volna jobb màr először is ps-t venni? -
tDr1v3r
veterán
Én egy kicsit másként tekintek erre, már lassan egy éve van egy Xbox One-om is, amellé lenne. Csak azon is van egy rahedli játék amivel alig játszottam... ilyen koszos Tomb Raiderek meg Metro-k, meg most a Batman amivel kicsit lassan haladok.
PS4 csak a haverok miatt kéne, ismerősi körben szinte mindenkinek az van most.
-
Tegla80
addikt
Sztem meg minden nezopon kerdese.....
En spec egy nyaralasra sosem fizetnem ki egy ps4 arat, mert szamomra az pl ablakon kidobott penz kategoria,mig masok...szoval kinek mi a fontos es mi mennyit er az ertekrendjeben sztem csak ezen mulik.
Pl azokat sem ertem akik felrakjak az aprora a par honapos gepeket,h " kihasznalatlansag miatt elado". Nekem ha hetekig,honapokig all valamely konzolom,mert epp nem jatszom vele,akkor sem fordul meg a fejemben,h pl eladjam....nem ker mar kenyeret es a xarbol sem huz ki az ara,igy miert is adnam el?!Sirandrish
En is tok ilyet,de kepet nem keresek hozza.....
magyarorszagon az atlagkereset ~240e ft es nagy a jólét
(jah persze)
-
Elims
veterán
Köszi! :-)
Szerintem sok érte a 70e Ft. (én nem adtam volna érte annyit)
A jàtékok szàmàval nincs gond,mert van azért most màr jò pàr olyan jàték ami megfognà az embert.
A 4-es store felületén megnéztem az ùj elder scrolls trailer-ét és az àllam nyomtam fölfelé.
Iszonyat komoly!! :-) (de a gép még mindig nem ér 70e-t :-) ) +a witcher is jò lehet,driveclub,stb.Szerintem ha van mivel jàtszanod ràérsz megvenni jövőre is. :-) Persze te tudod. :-)
-
-
Elims
veterán
Ide írok.
Vannak màr 5e-kért is jàtékok ezzel nincs gond.A gond a gép àràval van szerintem.
Egyébként iggen hangos egy szerkezet. :-) Olyan a ventilàtor hangja mintha kint zuhogna az eső. (Zàrt ajtò/ablaknàl....) +a méretével vagyok egy kis gondban ugyanis az élére kellett àllítanom,hogy elférjen a tv mögött/mellett. :-/
Ja,mégvmi..a lemez. :-)
Sokan hurrogtàk a super slim ps3-at a hangja miatt.Én nem tudom,lehet,hogy kutyàkkal hallgattattàk :-)) ,de én egyàltalàn nem hallom hangosnak.Komolyan.Éppenhogy legyen hallani,nehezen,de ezt a 4-est rendesen. :-)
A lemezt ùgy pörgeti,hogy még az egész gép is zùg hozzà.Mint a régi orosz hàztartàsi eszközök. (Pici tùlzàssal,de tényleg olyan.
Nem,nem rezonàl hozzà semmi màs a szekrényen.)
Úgyhogy én igen erősen azt javaslom,hogy akinek van még pàr jàtéka amit nem jàstzott ki ps3-on először nyomja le azokat és utàna gondolkodjon el a vàltàson.
Addigra talàn lesz slim ps4.Ami fontos!Nem fikàzni akarom ezzel a gépet!!
Azért összességében olyan grafikàja van ami nem kicsit megàllja a helyét a XXI.sz-ban.
De tartom magam,nem éri a mostani àràt. -
supercow
őstag
válasz
mrhitoshi #446 üzenetére
Media Molecule, mint a Little Big Planet. Nagyon jópofa, vicces kis logikai feladatokkal van teli, ötletesen használja az első, hátsó érintőt, gombokat kombinálja stb. Erősen érződik hogy gyereknek készült, a feladványokat nem túl nehéz megoldani, az ügyességi részeket könnyen lehet teljesíteni. Aranyos, nem túlzottan hosszú, most vagyok 41%- nál pedig asszem tegnap kezdtem igaz easyben tolok mindent.
Azt tudom hogy hamarosan jön a folytatása Tearaway Unfolded vagy mi lesz a neve. -
törölt tag
ONtopikból átemelve:
A'rpi:
Én nem teszek különbséget. Kettő releváns kérdés van összesen:
- be tudnák-e setupolni kb fix-ra anélkül, hogy a motoron egyetlen sornyi változtatást végeznének?
- ha igen, vajon miért nem teszik?
Mindkettőre tudjuk a választ. -
supercow
őstag
válasz
Sirandrish #442 üzenetére
azt hittem IRL.. bear grylls meg ilyenek. volt egy ilyen időszakom, még megvan a túlélőkészlet, kés, kisbalta, kötszer, machete, dinamós töltő/lámpa stb stb, minden ami kell a zombi apokalipszis idején
-
supercow
őstag
a fiam Vitáján befejeztem az Uncharted Golden Abyss-t, jó volt. Ma ebéd után szieszta közben a Tearaway-t kezdtem el, nagyon aranyos.
-
supercow
őstag
Namivan, mindenki kidőlt a melegben?
-
Elims
veterán
válasz
donceleger8 #435 üzenetére
Szia!
A sony-t ismerve kizàrt,de ha vmikor kipròbàlnàd írd meg az eredményt légyszives. :-)
-
donceleger8
őstag
Hali!
A PS4 ugye lejátszik írott lemezeket is, méghozzá 3D-t is, ezt többen meg is erősítették, teret engedve ezzel a virágboltból való filmek beszerzésének.
Az lenne a kérdésem, hogy a PS4 media playere szerintetek a közeljövőben támogatni fogja mondjuk az ISO lejátszást is? Mert ez tulajdonképpen ugyanaz lenne mint a kiírt lemez lejátszása, csak mondjuk külső merevlemezről. Én örülnék neki, mert akkor nem kéne vennem egy medialejátszót, vagy egy bd írót. -
LeventeV
senior tag
válasz
MasterMark #433 üzenetére
A mozgas folyamatossagat segiti, magyaran, nem latszik annyira a ghosting?
-
LeventeV
senior tag
Koszi a valaszokat. Akkor jol gondoltam, hogy semmi haszna.
-
LeventeV
senior tag
Konzolokhoz mennyire erdemes 100Hz-es panellel rendelkezo (nem szoftveres gyorsitassal elert, hanem valos ertek) TV-t venni? Ki tudja azt hasznalni a konzol?
-
Tegla80
addikt
Morgen.
innen rendelt mar valaki? Lenne 1-2 dolog amire koltenek...
Kihozzak hozzank vagy keressek egy kinti ismerost es magam oldjam meg a postaztatast? -
Elims
veterán
válasz
supercow #418 üzenetére
Olykor-olykor. :-)))
tDr1v3r: "kicsinál? Talán ez a legjobb szó rá."
Kb.,ez egy jò szò rà.Én inkàbb azt mondanàm,hogy zombivà tesz.
Én is kb. Ennyit alszom jobb esetben és bizony nekem is kevés,mert emellett egész nap megy a pörgés mind fizikailag,mind pszichikailag.Szerk.:
Tegla: Köszi!! -
tDr1v3r
veterán
válasz
Sirandrish #416 üzenetére
Én is 5-6 órákat alszom de nekem nagyon kevés. Persze, idő van mindenre de... kicsinál? Talán ez a legjobb szó rá.
-
Tegla80
addikt
Tolthetoek mar a havi plus-os gammak ,ha rakeresel a storeban.
(a plus-os lista meg a regi,de rakeresve mar free a jatek) -
Sirandrish
legenda
így gondolkodni butaság! Én az alvást is időpocsékolásnak tartom. Persze kell a szervezetnek de akkor is. Semmit nem csinálsz közbe. Én pl igyekszem 6 óránál nem aludni többet és legtöbbször korán kelni, mert ha mondjuk 9 körül kelnék már úgy érezném hogy a fél napom elment és még csak ébredezek.
-
Elims
veterán
válasz
Mister_X #408 üzenetére
Ez viszont teljesen igaz..
Lugosi: "Tudod mi a durva? Hogy ha belegondolok, hogy amennyi időt beletettem ezekbe, körülbelül egy plusz nyelvet felsőfokú nyelvvizsga szinten meg lehetett volna tanulni helyette ez alatt.
"
Sok mindent lehetne így számolni.Ha naponta csak 20percig fürödnék a 35helyett akkor a maradék időben bármit tanulhatnék és akkor pár év alatt... Dehogy. :-)
Te is ha tanultál volna,nem szórakoztál volna úgy ahogy.. :-) ;-)
Nekem többször eszembe jut a régi party-s korszakom -nem a diszkós- és párszor feltettem a kérdést,megérte? (anyagilag +1 komoly lakást/nyaralót biztos tudtam volna venni) És bizony mindig az a válaszom,hogy egyetlen percét nem bántam meg,az "Élmény" miatt. ;-)
Nálad ugyanígy. -
válasz
Sirandrish #413 üzenetére
Én csak a MW-eket és a BO-kat. De úgy, hogy mikor megjelent az új (minden év nov.6. ha jól emlékszem), akkor első nap megvesz, tavalyi lemez ki a gépből (addig belegyógyult), következő novemberig benne hagyva.
Tény ami tény, nem sok napfényt láttak életük első évében szegény COD lemezeim. Tudod mi a durva? Hogy ha belegondolok, hogy amennyi időt beletettem ezekbe, körülbelül egy plusz nyelvet felsőfokú nyelvvizsga szinten meg lehetett volna tanulni helyette ez alatt. -
válasz
Sirandrish #386 üzenetére
Újabban én is. Már szinte rászokás szinten játszottam a cod-ot. Benne volt szerintem heti átlag 30 óra legalább az online multiban. Borzasztó mennyi időt elvett. Aztán úgy döntöttem leszokok, bő fél évig be se kapcsoltam a gépet. Utána most már havonta párszor játszok csak vele, nem akarok visszaszokni rá.
Elképedek a mai napig, ha visszagondolok rá, hogy mennyi időmet elfüstöltem feleslegesen erre a játékra. -
Mister_X
nagyúr
válasz
Sirandrish #403 üzenetére
Lehet én vagyok kicsit gyengébb képzelőerővel megáldva, de... nagyon esélyesnek tartom, hogy az NX alapvetően nem sok mindenben fog különbözni a PS4-től és az Xbox One-tól. Hardveresen közel azonos / jobb lesz, kap egy egyszerű kontrollert, ami akár tudhat valami érdekeset. Kiadnak egy rakat exkluzívot, házalnak majd jópár kiadónál végre és kész. Persze muszáj innoválni, én el tudom képzelni, hogy az új handhelddel együtt kerül piacra és valami, az eddigieknél is szorosabb handheld-desktop kapcsolatot láthatunk majd. Mint amit a PS Vita-nál akartak elérni, csak az nem megoldható köztes generációkkal (a handheldgenerációk mindig előbb indulnak évekkel).
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Sirandrish #401 üzenetére
Szerintem eljátszanak majd egy olyan formulát, mint anno a Twilight Princess esetén, csak majd az NX verzióra rá tudják sütni, hogy FullHD 60FPS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest