Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
nokia párti
üzenetére
textura hiba párszor nálam is volt és fagyott is többször játék alatt az új slim gépemen, de csak is a Fallout 3 goty alatt (karcmentes). a 60+ órás végigjátszás alatt legalább 12-szer fagyott és talán 1-2 alkalommal volt textura hiba.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
nokia párti
üzenetére
Nekem is fagyott (ellenbe veled, sokkal többször), nyomj egy Rebuild Darabase-t, megoldja.

Slimet venni meg kb őrültség, kattog a hőtágulástól meg olyan bazári fröccsöntött műanyagból van... ráadásul az se halálbiztos, sőt, sokkal szarabb anyagokból van kívül-belül mint a fat gép. -
Edgeri
senior tag
válasz
nokia párti
üzenetére
Ugyanilyen gépem van, nekem 3 éves elmúlt már, de nem látom értelmét eladni, csak azért mert koros. DM-Fan is most takarította ki a hasonló korú gépét és semmi gáz nincs vele.
Ha meg egyszer befosik, akkor befosik, úgyse tudsz erre készülni, maximum megelőzésképpen azt a pár aranyszabályt betartod, amivel késleltetheted a folyamatot (pormentesítés stb.).Az megint más kérdés, hogy nálad már megjelentek bizonyos hibajelenségek, ebben az esetben három dolgot tehetsz: eladod és mást szopatsz be vele (az élet nem habostorta) - te meg veszel egy újat, esetleg kivárod, hogy valami konkrét hiba megmutassa magát, vagy felrakod a polcra levélnehezéknek és veszel egy újat.
Én megpróbálnám kitakarítani/kitakaríttatni amennyire lehet, aztán várnék a hibajelenségekre, amik ha nem múlnak el, akkor jöhet a másik két verzió közül az egyik.
-
csimpi1
tag
válasz
nokia párti
üzenetére
Ugyanezen gondolkodom, csak minden hibajelenség nélkül. 3 éves múlt, semmi hiba. De úgyis lesz.

Én szerintem jövő hónapban váltok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest