- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
Én nekem egy ideje megvan az Uncharted trilógia (PS4-re de kb ugyanaz) mert nagyon megfogott de csak az elejét játszogattam. Most rákaptam nagyon, és ahogy ránéztem a neten milyen hosszú eléggé a végén vagyok, meg is lepődtem mennyire jövid játék.
De hát majdnem eldobtam a kontrollert a 2/3-adánál.Náci zombik/szörnyek???? WTF! Hangosan mondtam, hogy ez most komoly? Teljesen azt hittem, hogy nagyjából próbál kicsit valóság alapon játszódni. Hát szeretem a zombis játékokat nagyon, de ebbe pont nem vártam, talán kicsit csalódtam is. Amire nagyon rá akarok kapni majd ezek után az a Beyond Two Souls, nem egy kedvenceim azok a fajta játékok de ez videók alapján nagyon tetszetős, fél éve a vitrinbe van mióta beszereztem.
arty:
Pure-t imádom, bár nem toltam én se végig, 360-ra megvan, legjobb mindig nulláról építeni a Quadokat, jobban tetszik mint a verseny.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest