-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazából nem "annyira" vészes. Elég volt egyszer végigjátszani, de közben össze kellett szedni a ládák 90%-át. Az elején nem foglalkoztam a ládákkal, utána guide-al felszedtem amennyit kellett és a végén megint nem gyűjtöttem őket. A játék 4/5-ig normalon nyomtam, ott volt egy fight amin nem jutottam túl vagy 10x sem, felajánlotta a játék az easy módot és a hátralévő pár órát úgy fejeztem be. Utána kellett nyomni egy new game+ -t, de csak kb 15 percet kellett játszani amíg kiesett pár trophy. A legcombosabb része ezután jött, a 7db challange, azok tényleg nehezek voltak. A legtöbbet a 6-ossal szívtam, az mondjuk elvitt talan 1.5-2 órát. A többi max 15-30 perc gyakorlással meglett. Igazából tetszett a játék, azért trófeáztam csak
Mint a fentebbi képen is látható, nem vagyok nagy gyűjtő, összesen van 13 platinám. Cakk-pakk ~20 óra volt az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Újszerű Garis MSI Claw(A1M) 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest