- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
Üdv mindenkinek!
Első első bejegyzésemet írom ebben a témában de kivételesen nem segítség kérés.
Tapasztalatokat osztanék meg.
Bocsánat ha már írt valaki ilyet, azért leírom. Második PS3 joy amit javítok már és olvastam fentebb hogy nehéz beszerezni stb, de az első ami működésképtelen volt azt egy kis wd40-el, akksi újra bedugással és szalagkábel tisztítással hibátlan állapotba hoztam.
Hétvégén vettem mégegyet egy olcsóbb menü áráért a piacon. Retkesen, halott akksival, analogról leesett gumival, egy helyen törött műanyaggal és gépre dugva összevissza nyom minden, valamit meg nem is érzékel. Első a mosás volt [kép] aztán lecseréltem a rossz analog kart egy 360 joy analogjáról mert épp az volt most kéznél.[kép]
Jópárszor rá volt dugva gépre, kicsit bekapcsolva aztán megint töltve és úgy néz ki most tartja a töltést a joy. Az összevissza nyomkodásra az előző javított kontroller sikerét használom itt is. A szalagkábelt lepucolom és aláteszek egy pici szivacsdarabot a gumira, hogy jobban préselje az érinkezőket. [kép] (ez egy pc-s alaplap doboz szivacsából vágtam ki) Szerintem ugyanúgy menni fog mint az előző joynál. A törött műanyagot [kép] szerintem meg valami fekete kukába való műanyagot megolvasztok és oda rányomom mert még anno csináltam ilyet aztán lecsiszolom formára, de erről még később írok hogy sikerült. De mindenesetre ha nem menne így is teljesen funkcionális egyelőre.Csak azért írtam a bejegzést, hátha ötletet/bátorságot adok régi elfekvő hibás eredeti kontroller javításához. Ha valakinek segíthetek nyugodtan írjatok itt vagy privátban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- sziku69: Szólánc.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Futás, futópályák
- Temu
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- KERESEK Xbox 360 Fat előlapot ép ajtókkal.
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest