- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Celeron aranykor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreten67
senior tag
Én javítok konzolokat is,és ha engem kérdeznek a Fat vége 80gb CECHK04-töl vagy az ezután (CECHL04 stb) széria nagy-része a mai napig müxik, míg a slimek mostanában tömegesen hullanak. Én CECHK04-et használok a gyerek nyúzza leginkább és még csak egyszer volt szétszedve pasztázni,bár akkor az IHS-t is leszedtem,de nem aggódom amiatt hogy ez behal. A fat első szériás 20-60 gb modelljei mára nagyrészt elhullottak valóban,de a 80gb verziók nagy-része még müxik. Egy másik konzolos fórumban egy tag tavaly ősszel lecserélte a CECHL04 gépét egy használt slimre a téves hiedelmei miatt,most nemrégiben adta meg magát a slim gépe,de amit eladott fat az ismerősi körben még müxik (azért ez hülyén jött ki,de kell hozzá a szerencse is). A 80-as gépekből is előfordulnak mára hibásak! Számszerűsítve a Fat-ból több patkolt el mint a slimből,de korábban is kezdték el őket árusítani és egy nem hivatalos forrás szerint többet is adtak el belőle.
A slimek vásárlása mellett inkább csak az szól,hogy abból keveset futott fiatalabb gépet is lehetséges vásárolni.
Egyébként igazad van amikor azt tanácsolod ,hogy slimet kell venni,de a CECHK04 és az ettől újabb fatok szépek és strapásak!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- KERESEK Xbox 360 Fat előlapot ép ajtókkal.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest