Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
donhere
tag
aham... azt nem mondom, hogy értem is.. de...

egyébként van egy kis progijuk amin csak kiveszi a nevemtől a kis pipát és már hipp-hopp nincs is netem... mindent meg tud nézni!
persze már más is probálkozott itt a koliban ilyen dolgokkal (főleg az INFÓsok) (asszem ők kijutottak csak iszonyat lassú volt max 1 kbyte/s) és ők ajánlották http tunnel progit, a portscan progit meg mittom én még mit... tavaly!
ésakkor nem foglalkoztunk annyira vele mert igazábol DC zni annyival semmi. most meg kellene... -
Eperfa
tag
ssh-n keresztül lehet portforwardolni. kell egy ssh-server odakint (proxyn kívül, leehtőleg gyors kapcsolattal), aminek a 80as portját be tudjátok áldozni erre a célra. bent pedig minden kapcsolatot az sshn keresztül nyomtok, ami természetesen a 80as porton csatlakozika kinti géphez. vagy ha nem akartok 80as portot áldozni kérjétek meg h nyissa ki a 22est, de elég hamar rá fog jönni a turpisságra ha figyeli a forgalmat (egy év alatt nem generál ember annyi adatforgalmat sshval mint egy hét alatt dcvel
). nyilván hátrány h a kinti server ezután nem lehet webserver, h midnen kapcsoalt átmegy rajta, tehát egyrészt őt is leterheli meg neked is lassabb, meg h ha a rendszergazdi figyel akkor azért le tud fülelni, és ha nagyon akar, gondolom letiltani is le tud.
javítsatok ki ha hülyeséget írtam -
donhere
tag
JA. http tunnel nem enged, SocksCap v2 felismeri, elméletileg működik, 5perc után viszont kiírja ugyan azt amit tudok...
A Sil..oad játékot, a DC-t probáltam de egyik se megy.
a sebesség nem lényeg mert igazából nem a letöltésre kellene... -
donhere
tag
Tehát a probléma adott
rengeteg ilyen topik van de a legtöbbe semmi használható)
Van egy belső hálózat (Munkahely, KOLLÉGIUM, stb) és a proxy az nem enged ki semmit a böngészőkön meg az ilyen letöltő programokon kívűl semmit. FTP- az megy.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ésakkor nem foglalkoztunk annyira vele mert igazábol DC zni annyival semmi. most meg kellene...
). nyilván hátrány h a kinti server ezután nem lehet webserver, h midnen kapcsoalt átmegy rajta, tehát egyrészt őt is leterheli meg neked is lassabb, meg h ha a rendszergazdi figyel akkor azért le tud fülelni, és ha nagyon akar, gondolom letiltani is le tud.
rengeteg ilyen topik van de a legtöbbe semmi használható)