Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Ej bajtársak, ezt nem hiszem már el!!
Megvolt a legeslegelső végig driftelésem 10 percen keresztül!! Igaz még mindig van mit rajta javítani, de ha milliós nagyságokba megy tovább mint eddig, akkor rettegjetek. Na jó, nem kell, de azért szép kis csúszást vittem véghez ahhoz képest h az elején azt írtam 2 és félnél nem megy több. Most 7,49. Az sem elhanyagolható tény hogy 4 magyar találkozója van errefele, így a sorrend: MaciG, SP33DY, ööö hát én, Wandal (vagy oscar vagy unconnected, kinek hogy
)
És még egy érdekesség: elindulnánk driftelni, de a visszaszámlálásig se jutunk el, csak mindenki ótóját mutogatja. Szépen lépegetnek ki, persze Creative papa nem akarja lerontani statisztikáját, megvárja míg mindenki kilép és talán győzelemnek könyveli el.
ÉS milyen igaz a mondás, az idő RP/XP-t terem
Vagyis a semmiért kaptam 8k-et. Na erre varrjatok gombot! TNA mondta h szerverhiba, nekem mindegy de azé vicces volt.
És ja nagyon állat volt az esti race! Csak ne jött volna az a mocsok neon....istentudjaki, de legalább körözötté tettük,, vagyis TNA...
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest