- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Ej bajtársak, ezt nem hiszem már el!!
Megvolt a legeslegelső végig driftelésem 10 percen keresztül!! Igaz még mindig van mit rajta javítani, de ha milliós nagyságokba megy tovább mint eddig, akkor rettegjetek. Na jó, nem kell, de azért szép kis csúszást vittem véghez ahhoz képest h az elején azt írtam 2 és félnél nem megy több. Most 7,49. Az sem elhanyagolható tény hogy 4 magyar találkozója van errefele, így a sorrend: MaciG, SP33DY, ööö hát én, Wandal (vagy oscar vagy unconnected, kinek hogy
)
És még egy érdekesség: elindulnánk driftelni, de a visszaszámlálásig se jutunk el, csak mindenki ótóját mutogatja. Szépen lépegetnek ki, persze Creative papa nem akarja lerontani statisztikáját, megvárja míg mindenki kilép és talán győzelemnek könyveli el.
ÉS milyen igaz a mondás, az idő RP/XP-t terem
Vagyis a semmiért kaptam 8k-et. Na erre varrjatok gombot! TNA mondta h szerverhiba, nekem mindegy de azé vicces volt.
És ja nagyon állat volt az esti race! Csak ne jött volna az a mocsok neon....istentudjaki, de legalább körözötté tettük,, vagyis TNA...
Új hozzászólás Aktív témák
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- DJI topic
- Sorozatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 8400 16GB DDR4 1TB SSD 1TB HDD RTX2060 6GB!
- HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw - multifunkciós színes lézernyomtató kiváló állapotban eladó
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 3 - Titán Natúr / Titán Black 49 mm több szíjjal- bontatlan, 1 év Apple garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest