- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Metalized
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
nah, vizsgáim végéhez közeledve gondoltam, hogy felrakom a nagy patcht a notimra. Egész gyorsan jön patch

Most jól értelmezem, hogy eddig szinte bárki megvehette a panama upgradet különösebb megszorítások nélkül, míg most már nem? mert ha így van eléggé inkorrekt a rendszer...
Ha jól látom nekem elég sokára lesz így fullos panamam :s pedig az Rp bőven meg van rá...Nem tudom a lvl 4 tuning mennyit dob a kocsin, de akkor ez azt jelenti, hogy huzamosabb ideig teljesítményben hátrányba leszek a játékosok nagyobb részével szemben, mivel már patch előtt is szinte mindenkinek volt már panamája. (az más kérdés, hogy így is megverem a többségét simán
)Aeria Games döntéseit sokszor nem értem... Néha az az érzésem, hogy direkt a játék érdekeivel ellentétes döntés hoznak... tudom, hogy nem ez a szándékuk (pl. speedbug tagadása, patch túlkorai bevetése, alaposabb bug mentesítésre nem nagyon van ideje az invictusnak, mivel a kiadó (aeria games) mindig új dolgokat sűrget...)
u.i. speedbug meg van még?
Új hozzászólás Aktív témák

- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B71-80: Intel 4415U I 8GB I 500GB I 17,3" HD+ I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

)