Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
Még néhány gondolat az Invictus -nak címezve:
Sok játékossal induló TA versenyeknél bizony többször előfordult velem, hogy sok autó a mezőnyből (nem feltétlen mind, de olyan is volt már 1x) először csak elkezd sodródni, aztán pedig összevissza megállnak a pályán.
Ilyenkor persze sajna ugyanúgy neki tudok menni az autójuknak, ami egyébként 99%, hogy nem ott van valójában, csak én nem kapom meg tőlök a friss helyzetüket mutató adatokat.
Szóval ilyenkor a netkód gondolom egyértelműen meg tudja mondani, hogy adott játékos felől nem érkezett már friss adat (akár áttételesen, ha ilyet tud a netkód) egy ideje és mondjuk ezt jelezhetné is, aminek mondjuk lehetne az az eredménye, hogy nem lesz ütközés számolva az adott játékos (nagy valószínűséggel számomra egyébként is valótlan pozícióban látszódó) autója és az enyém között, mintegy ghost módba rakva azt.Namost az is érdekes szitu (bár tippem sincs, hogy mennyire reális) hogyha, csak egy irányba megy a kapcsolat két játékos között kapcsolati hiba (hibák) miatt, mondjuk egy másik játékos lát engem rendben, viszont én nem látom őt a valós pozíciójában, mert engem nem ér el azaz infó. Tehát ilyenkor akár az is előfordulhat, hogy én az ő verziójában a játéknak nekimegyek mondjuk hátulról, mert nem látom őt a saját gépemen. Persze lehet ezt a helyzetet már eleve felismeri a kód és tesz ellene, akkor vedd úgy hogy ez a rész lényegtelen. Viszont ha nem akkor, erre is illene valami megoldást kidolgozni, valami olyat ahol egy ilyen eseménynél egyik játékos sem "húzza a rövidebbet", mondjuk megintcsak nem számolódik ütközés, effektíve ghost módban megy a két jármű egy ideig, de csak egymás számára.
Akkor még egy észrevétel. A laggerekkel kapcsolatos. Vagy legalábbis azzal ami nagyon ennek látszik játék közben. Egész konkrétan az a problémám, hogy sokszor a játék néhány játékos járgányát méteres teleportálgatásokkal előre-hátra pakolássza, akár 50-100 méteres távolságban és ütközés is van számolva (itt megint csak egy nem szokványos ghost módra tudok gondolni mint "fair" megoldásra) az ilyen illetőkkel.
Ütöttek már ki így viselkedő ember autója, úgy hogy előtte mentem, ő pedig valójában jóval mögöttem lehetett (a lagghullámzásának a középpontjából ítélve), de az előre hátra ingázásának "hála", úgy belém teleportált hátulról, hogy a járgányom szaltót vetett a levegőben.Remélem akad valami használható dolog a fentiekben és örömmel hallannék valami visszajelzést is ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, előre is köszönöm ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vallás
- Battlefield 6 - Három nap alatt több mint hét millió példányt adtak el belőle
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest