Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tomkatomi

tag

válasz hugoagagyilo #23071 üzenetére

Nem tudom mi a gond ezzel? Minden csapat tudtára adta gondolom a saját csatornákon, hogy lenne egy ilyen összeröffenés...aki jelentkezett, hogy tud jönni, jelentkezett, aki nem, nem.
    Vagy most az a gond, hogy vagyunk néhányan lvl39-40 körül?
    Sokan az explorerből, vagy fánkolásból, stb hízlalták szintjeiket ekkorára; nem biztos, hogy annyira jó versenyzők (nem sértésnek szántam, és tisztelet a kivételnek)...mint ahogy az sem igaz, hogy egy alacsonyabb színtű játékos rossz versenyző...tudnék felsorolni párat.
    A ratingot inkább hagyjuk...úgy emlékszem neked jóval magasabb, mint nekem, pedig 9 színt van, az én javamra. Volt egy elég hosszú időszak, ha jól emlékszem, amikor nem számolt ratingot...
    Maguk a versenyek gondolom amúgy is "rating off" fognak zajlani, így senkinek sem kell féltenie azt.
    Ilyen alapon akkor lehetne indítani egy csak billentyűsök és csak kormányos/gamepados-ok versenyt is ;]
    Ez csak egy játék. Szerintem azért szervezzük/zétek, hogy játsszunk egy jót egymással. Mondjuk engem k..vára nem fog érdekelni, hogy ki nyeri meg a végén.

Szerk: Tegnap mentünk pár meccset veled és néhány csapattagoddal. Volt, ahol én nyertem, volt, ahol Te (vagy ti)...és ez így van rendben. :D

Új hozzászólás Aktív témák