- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Na mondom én, hogy a leendő játékos nagy része feladja az update-nél, de csak akkor ha előtte a regisztrációnál helyesen meg tudta adni a jelszót
.
Erre az lenne a megoldás, ha minél sűrűbben adnának ki új letölthető kliensverziót. Most a Fionával is jöhetett volna egy új letölthető telepítőcsomag, de nem. Csak maguk alatt vágják a fát, mert ezzel is játékosokat vesztenek. Én csak azt nem értem, hogy erre maguktól miért nem jönnek rá. Vagy nagy ívben kakkantanak az egész játékra vagy szimplán hülyék dolgoznak az aeriánál (bár lehet, hogy ez inkább az invictus hatásköre lenne, hogy új telepítőcsomagot készítsenek).
Meg ez a dolog is, hogy minden szarral összeakad az update. Jó, hogy nem magával a windows-zal akad össze, mert akkor nem tudom, hogyan játszanánk.
Új hozzászólás Aktív témák

- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- Motoros topic
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- Mid tower gèp ház
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- TESTRESZABHATÓ/GARIS/ Ryzen 5 5600/16GB DDR4/RX 6700 XT 12 GB/ 1 TB M.2 SSD/2 TB HDD
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.