Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackShephard
tag
Ne aggódj Ndruu én is végigjártam ezt a folyamatot. Voltam már cheater és vagyok is a mai napig bizonyos klán tagjainál, meg persze folyamatos speedbugom van 5 hónapja.
Röhögni kell az egészen, nem kell felvenni, bár néha nekem is nagyon fel tudják baxni az agyam. A minap is benéztem egy szobába, össze-vissza lökdöstek ilyen középfos szintű gyerekek (ráadásul bp-vel mentek), ami persze annyira nem jó, mivel a ratingból szeret levenni ilyenkor 6-ot, 9-et is akár. Na gondoltam akkor rakok én is bp-t, azt nézzük ki a jobb. Miután fél körrel megvertem őket, az egyik elkezdett lázadni, hogy a 3G-sek milyen jók, de én egy szar cheater vagyok. Anyád... Aztán vissza sem írtam neki, kiléptem onnan, szenvedjenek egymással az ilyen idióták.
Nem érdemes belépni "vote on" szobába, mert ez megy, lehetetlen kiszűrni ott az idiótákat. Csak saját szoba, ghost on, vote off. 
Crea, lehet túl kreatív vagy 1fastcrx-nek a kommunikációs szándékoddal, ő csak némán szeretett volna állni a füvön és napozni, te meg árnyékoltál neki. Ezért gurult arrébb.
Új hozzászólás Aktív témák

- OLED monitor topic
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Robotporszívók
- Windows 11
- Gitáros topic
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Asus X540LA - 15,6"HD - i3-5005U - 4GB - 256GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR - DVD Iró
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem érdemes belépni "vote on" szobába, mert ez megy, lehetetlen kiszűrni ott az idiótákat. Csak saját szoba, ghost on, vote off.