- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darahian
tag
válasz
SSP33DY
üzenetére
Félre ne érts, 2 megás T-COM -os internetem van, és a
- betonúszó
- kertben settenkedő
- pattogó
autók okoznak gondot, meg a huncut módon későn ébredők, akik a s#&@ggembe draftolják magukat TA induláskor (na aaaaazt aztán szeretem
). Az előlem indulókról, akik alvást színlelve bebetonozódva állnak a startnál, már nem is beszélek. Tény hogy ebből van egy csomó érdekes színjáték minden induláskor (aztán meg jön a sok "****** noobz!" szöveg, tetszik érteni)
Az eddigi legmeredekebb érzés az volt amikor kerek fél percig állt a kocsim (persze, madarak csiripelnek, tömeg éljenez rendületlenül), miközben tökig nyomtam a gázpedált, majd fél perc utazás kezdődött HANGSEBESSÉGGEL, miközben kerülgethettem a többieket akik közben álltak. (ja, ráadásul EZEN a kis csökött pályán. Izgi volt, mit mondjak
) Haljon meg a lovam ha értem hogy lettem akkor első helyezett.Ja, még valami eszembe jutott:
Javasolni szeretném ajáték készítőinek, hogy egy kicsit több féle előregyártott rádiüzenetnek örülnék - amit esetleg konstruktívabban lehetne bebindelni, mert néha nagyon jól jönne a verseny közbeni kommunikációhoz. De nem tudom kihez kell fordulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Milyen videókártyát?
- Így építs kiegyensúlyozott gamer PC-t – CPU, GPU és FPS viszonya
- Autós topik
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Okos Otthon / Smart Home
- Sorozatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Az előlem indulókról, akik alvást színlelve bebetonozódva állnak a startnál, már nem is beszélek. Tény hogy ebből van egy csomó érdekes színjáték minden induláskor (aztán meg jön a sok "****** noobz!" szöveg, tetszik érteni)
) Haljon meg a lovam ha értem hogy lettem akkor első helyezett.